Fortnite is een van de beste Battle Royales om met het hele gezin te spelen, met nieuwe updates en nieuwe spannende uitdagingen die constant in het spel worden gebruikt, inclusief thema-uitdagingen in hun unieke evenementen. In de Avian Ambush-week mag je de dwaze kippenwezens gebruiken die over de kaart zwerven en verschillende taken met ze uitvoeren om wat extra XP en niveaus voor de battlepass te verdienen. Je kunt zelfs een kip gebruiken om schade toe te brengen aan je vijanden. Hier is hoe!

Kiplocaties in Fortnite

Zoals je op de onderstaande kaart kunt zien, zijn er genoeg kippen in de buurt die geschikt zijn voor je Avian-uitdagingen. Ze hebben echter de neiging om rond te zwerven en het kan even duren voordat ze worden gevangen. Ze worden in grotere hoeveelheden gevonden in de richting van het woestijnbioom en rond een aantal genoemde locaties.

Hoewel je ze verspreid over het wild kunt vinden, heb je een grotere kans om ze te vinden in sommige van deze gemarkeerde gebieden. Misschien wil je een van de volgende plekken bezoeken voor een snelle run en grijpen als de wedstrijd begint:

  • Glanzende Lagune
  • Bezoedelde torens
  • Ten zuidoosten van Greasy Grove
  • Ten oosten van Flutter Barn
  • Chonkers Speedway
  • Bewolkte appartementen

Hoe om te gaan met schade met een kippenpik in Fortnite

Zodra je een kip hebt gevonden, moet je hem oppakken. Dit kan een beetje een uitdaging zijn, aangezien deze kippen zo snel mogelijk van je wegrennen. Ren ernaast en zodra de optie verschijnt, druk je op de knop om ze op te pakken:

  • Y op Xbox
  • F op pc
  • Driehoek op PlayStation

Nu je de kip in je bezit hebt, kun je door je sprongen langzaam terugvallen op de grond, en als je dit correct doet, kun je ook andere spelers of dieren beschadigen die je proberen aan te vallen. Je moet dichtbij zijn om dit met succes te doen, aangezien de kip alleen kan pikken wat zich direct voor zijn snavel bevindt. Benader je doelwit en richt de kip op hen. Wat je ook doet, laat de kip niet los. De kip pikt automatisch naar elke tegenkracht direct ervoor.

Je zult een paar pikken moeten krijgen om de uitdaging te voltooien. Het gemakkelijkste doelwit om te gebruiken zijn andere dieren die je aanvallen, zoals een zwijn of wolf, of zelfs een andere kip. De kip pikt niet zo snel, dus het kan wat moeilijker zijn om dit op vijandige spelers te proberen. Het voltooien van deze uitdaging voor de Avian Ambush kan je XP een boost geven en je helpen om wat levels te verdienen voor de seizoenswisseling.

Bekijk onze andere Volsiz Fortnite-gidsen voor meer hulp, zoals Beste plekken om in de lucht te lanceren met Launch Pads in Fortnite of Waar vind je FireFly Jars in Fortnite?

Geef een antwoord