Phanpy is een schattige Pokemon die voor het eerst verscheen in Pokemon Gold, Silver en Crystal. Deze gids legt uit hoe je Phanpy evolueert naar Donphan.

Sinds de tweede generatie is Phanpy meerdere keren in Pokemon-games verschenen, met uitzondering van de meest recente mainstream-titels.

Phanpy is een grond-Pokémon die evolueert naar Donphan, een andere grond-Pokémon.

Zonder verder oponthoud, hier is een gids over hoe je Phanpy kunt evolueren naar Donphan, een krachtige gepantserde Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet.

[UK] - Competitive Play Trailer | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Hoe Phanpy te evolueren

Om Phanpy te laten evolueren, is het een heel eenvoudige reeks stappen waaraan u zich moet committeren. Het enige wat je hoeft te doen is je kleine olifantenmaatje naar niveau 25 te brengen. Dit kost je niet veel tijd, afhankelijk van de methoden die je gebruikt. Als je zeldzame snoepjes en XP-snoepjes over hebt, kun je die in je voordeel gebruiken. Deze zijn overal in de Bovenwereld te vinden, evenals beloningen van Tera Raids.

Als je liever vecht, kun je de standaard strijd tegen Pokemon doen, waarmee je een XP-aandeel krijgt. Dit is de grootste hoeveelheid XP die je kunt krijgen door te vechten. Als je automatisch vechten gebruikt, kun je je Phanpy eropuit sturen om tegen de Pokemon om hen heen te vechten. Hierdoor krijgen ze kleine hoeveelheden XP en kunnen ze een hoger niveau bereiken.

Zodra je ze naar niveau 25 hebt gebracht, evolueren ze naar Donphan. Donphan is een zeer krachtige Pokemon met een hoge aanval en een hoge verdediging, dus als je geïnteresseerd bent in het hebben van krachtige Pokemon, kun je Donphan echt gebruiken en een krachtig team hebben!

Dit is hoe je Phanpy evolueert. Het is supergemakkelijk en kost niet veel tijd, omdat je Phanpy niet veel hoeft te levelen totdat ze evolueren.

 

Geef een antwoord