Pokemon Scarlet en Violet hebben ons voorgesteld aan enkele schattige nieuwe vrienden, waaronder Smoliv en Dolliv. In deze gids gaan we je alle stappen vertellen die je nodig hebt om je nieuwe olijfvormige vrienden te laten evolueren.

Gelukkig voor de spelers thuis zijn de vereisten voor deze evolutie vrij eenvoudig.

Zoals we allemaal weten, kunnen sommige evoluties lastig en een beetje lastig zijn, maar voor het grootste deel zijn veel ervan vrij gemakkelijk in de omgang. Daar hoort deze ook bij.

Hier zijn de stappen die je nodig hebt om Smoliv te laten evolueren naar Dolliv en Dolliv naar Arboliva.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Waar vindt u Smoliv

Smoliv is een van de kleinste Pokemon in Scarlet en Violet, dus het is notoir moeilijk te herkennen.

Ga naar de locaties op de onderstaande kaart en houd je ogen open als je er een wilt vinden:

Smoliv Pokedex-locatie

Hoe Smoliv te ontwikkelen

Om Smoliv te laten evolueren, wil je ze in je party plaatsen. Dit komt omdat er één simpele stap is om ze te laten evolueren: ze naar een hoger niveau tillen. Net als de meest recente Pokemon-spellen is XP-share ingeschakeld in Pokemon Scarlet en Violet. Dus, afhankelijk van of je ze wilt gebruiken als je schadedealer, of ze achterover wilt laten leunen en ontspannen in het feest en de XP wilt opsnuiven. Je wilt ze naar niveau 25 brengen om ze te laten evolueren naar Dolliv.

Hoe Doliv te evolueren naar Arboliva

Om Dolliv te laten evolueren, wil je ze evengoed in je groep houden. De regel voor het delen van XP is nog steeds van toepassing, en het nivelleren ervan is de sleutel om ze te ontwikkelen. Dus blijf doen wat je ook doet, of het nu is om met ze te vechten of ze te laten zonnebaden en uitgroeien tot de olijfboom die ze verdienen te zijn. Blijf dit doen totdat je Doliv level 35 bereikt en ze zullen evolueren naar Arboliva. Het lijkt erop dat ze ook een behoorlijk krachtige Pokemon zijn!

Geniet van je nieuwe olijfboom, en nu ben je een stap dichter bij het voltooien van je Pokedex en de allerbeste zijn die niemand ooit was.

 

Geef een antwoord