Tadbulb is de nieuwste Pokemon van het elektrische type die zich bij de gelederen voegt. Hoewel het niet zomaar een type elektrische Pokemon is. Dit komt omdat ze evolueren naar een behoorlijk coole elektrische kikker Pokemon, Bellibolt. Deze gids legt uit hoe je Tadbulb evolueert in Pokemon Scarlet en Violet.

Gelukkig is hun evolutiemethode, vergeleken met enkele van de nieuwste toevoegingen aan Pokemon Scarlet en Violet, niet al te ingewikkeld.

Dit kan niet gezegd worden van sommige anderen… (kijkend naar jou, Bisharp.)

Hier leest u hoe u Tadbulb evolueert in Pokemon Scarlet en Violet.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Lost Origin | Available Now! 🌑🌌

Waar Tadbulb te vinden

Tadbulb is een van de meest voorkomende Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet en verschijnt op een groot aantal locaties in Paldea.

Je vindt ze allemaal op onderstaande kaart:

Tadbulb-kaartlocaties

Hoe Tadbulb te evolueren

De evolutie van Tadbulb is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft maar één item te kopen om je kleine kikkervisje te laten evolueren, en dan zullen ze uitgroeien tot de elektrische kikker van je dromen. Dit is de dondersteen. Als je de dondersteen op je Tadbulb gebruikt, zal deze automatisch evolueren zonder verdere prompt.

Het is mogelijk dat je een tijdje geen dondersteen krijgt, omdat ze een beetje verborgen zijn. Ze bevinden zich in de middle of nowhere als je ze organisch probeert te vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld een in de provincie West bij de windturbines. Ze zijn de moeite waard om te beklimmen voor veel waardevolle items, maar je zult daar ook de dondersteen vinden!

Als u ze wilt kopen, kunt u ze kopen in de Delibird-winkels. Het hangt ervan af welke methode voor u het gemakkelijkst is, of welke u het liefst gebruikt. De keuze is uiteindelijk aan jou.

Zo simpel is het! Het is niet nodig om ze op een bepaald niveau te brengen of een bepaalde afstand met ze te lopen. De dondersteen is de enige sleutel.

Bellibolt heeft geen verdere evolutie, dus geniet van je elektrische kikker en wees trots op het nemen van verdere stappen om je Pokedex te voltooien! Het kan behoorlijk krachtige bewegingen leren door het gebruik van TM’s, dus zorg ervoor dat je experimenteert en ze in je voordeel gebruikt.

 

Geef een antwoord