Wattrel is een nieuwe vogel-Pokemon die is toegevoegd aan Pokemon Scarlet en Violet. Ze zijn een vreemd uitziende vogel en worden geïdentificeerd als een Storm Petrel Pokemon. Deze gids legt uit hoe Wattrel kan evolueren.

Wattrel is vanaf het begin een dual-type Pokemon. Het zijn Pokemon van het elektrisch vliegende type, waardoor ze een interessante reeks bewegingen hebben om te gebruiken.

Dat gezegd hebbende, ze zijn niet de krachtigste Pokemon, dus dit is misschien niet de beste keuze voor een almachtig Pokemon-team. Het wordt echter aanzienlijk sterker wanneer het evolueert.

Laten we eens kijken hoe we Wattrel, de Storm Petrel Pokemon, kunnen ontwikkelen.

MEER – HOE PHANPY TE EVOLUEREN IN POKEMON SCARLET EN VIOLET

Evil West - Launch Trailer

Hoe Wattrel te evolueren

Evolving Wattrel is een heel eenvoudige reeks stappen. Het enige wat je hoeft te doen is je Wattrel naar level 25 te krijgen! Dit is vrij laag in vergelijking met sommige Pokemon. Er zijn een aantal manieren waarop je je Wattrel waterpas kunt zetten, afhankelijk van wat je voorkeur heeft of wat je het leukst vindt. Als je zeldzame snoepjes en XP-snoepjes over hebt van je avonturen in de wereld, kun je deze gebruiken om het proces te versnellen. Of, als je liever tegen andere Pokemon vecht, kun je XP-share gebruiken. Je kunt ook automatisch vechten gebruiken en je Wattrel eropuit sturen om voor zichzelf te vechten tegen Pokemon in de bovenwereld. Houd hun gezondheid in de gaten, en ze zullen XP krijgen en zichzelf in de loop van de tijd verbeteren!

Zodra ze level 25 hebben bereikt, evolueren ze naar Kilowattrel, een iets krachtigere Pokemon van het elektrische vliegende type. Ze worden geïdentificeerd als een Frigatebird Pokemon. Toegegeven, ze hebben niet de beste moveset tot hun beschikking, dus je kunt ze het beste wat TM’s leren als je ze in je team wilt hebben.

Daar heb je het. Zo evolueer je Wattrel in Pokemon Scarlet en Violet. Veel plezier met Pokemon-jacht, trainers!

 

Geef een antwoord