Pentiment is een point-and-click RPG die zich afspeelt in het middeleeuwse Europa van de 16e eeuw. Je speelt de rol van Andreas Maler, een kunstenaar die in een abdij werkt terwijl hij in het nabijgelegen dorp woont. Maar wanneer een baron wordt vermoord in de abdij, wordt zijn vriend beschuldigd en moet je zelf proberen het mysterie op te lossen. Maar er zit meer achter het verhaal dan op het eerste gezicht lijkt. We zullen kijken hoeveel acts er in Pentiment zijn voordat het mysterie hieronder wordt opgelost. Let op: het volgende bevat spoilers.

Hoe lang is Pentiment?

Pentiment speelt zich af in drie bedrijven. Tijdens de eerste onderzoek je de moord op de baron en verzamel je bewijsmateriaal tegen verschillende verdachten in zowel de abdij als het dorp. Het eerste bedrijf eindigt met de uitvoering van het vonnis op de vermoedelijke moordenaar. In het tweede bedrijf keert Andreas enkele jaren later terug naar de abdij en raakt hij verwikkeld in een tweede moord die schijnbaar verband houdt met de eerste. Akte drie is korter en moordvrij, naarmate je een andere rol op je neemt en het verhaal eindigt. Over het algemeen zou Pentiment de gemiddelde speler ongeveer 20 uur moeten kosten om eenmaal door te spelen.

Er moet echter ook worden opgemerkt dat een enkele playthrough van Pentiment niet genoeg zal zijn om alle Steam- of Game Pass-prestaties te voltooien. Als je voorzichtig bent, zou je in staat moeten zijn om de Act Three-prestaties in één keer te voltooien. Maar je zult alle verdachte verdachten in beide moordonderzoeken moeten zien die zijn uitgevoerd om ze allemaal te krijgen, wat betekent dat er ten minste drie playthroughs zijn van de eerste twee bedrijven.

Op zoek naar meer informatie over Pentiment? Bekijk hier bij Volsiz hoe je Lucky’s moordmotief kunt ontgrendelen in Pentiment en hoe je ervoor kunt zorgen dat Martin je leuk vindt in Pentiment!

Geef een antwoord