Pokemon Scarlet & Violet heeft een grote verscheidenheid aan Pokemon die spelers kunnen vangen. Aan de ene kant is dit echt geweldig, maar aan de andere kant vormt het een grote uitdaging voor veel spelers. Mensen hebben moeite om Applin te vinden en te evolueren naar Flapple. Omdat PSV een enorme open wereldkaart heeft, kan het lang duren voordat je een bepaalde pokemon tegenkomt. Maar mensen willen deze Pokémon van het type Grass/Dragon echt vinden en aan hun decks toevoegen. Dus als u op zoek bent naar meer informatie over Applin, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

The Pokemon Company probeert al geruime tijd een echte open-wereld videogame te lanceren. PSV lijkt de perfecte mix te zijn van de oude games en de nieuwe ideeën. Mensen zijn verliefd op de enorme kaart die talloze mogelijkheden biedt. Je kunt ook samen met je vrienden de wereld verkennen in de game. Pokemon Scarlet & Violet (SV) heeft ook tonnen nieuwe 9e generatie Pokemon toegevoegd aan de toch al immense lijst. Je kunt onderweg dus experimenteren en een verbazingwekkende selectie van unieke Pokemon maken. Maar de enorme kaart in combinatie met talloze Pokemon maakt het ook een beetje moeilijk om sommige te vinden.

| Lees ook: Hoe vind en vang je alle legendarische Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Hoe Applin in Flapple te krijgen en te laten evolueren?

Mensen die Pokemon Sword & Shield hebben gespeeld, zullen verheugd zijn te weten dat Applin dezelfde evolutiemethode in PSV heeft als in de vorige titel. Voordat je dit wezentje kunt laten evolueren, moet je het eerst vangen. Om dit te doen, raden we aan om de zwaar beboste gebieden van Paldea te scannen. Je kunt beginnen door naar de zuidelijke provincie (gebied twee) te gaan en ze in bomen te zoeken. De East Province (Area Three) en West Province (Area Three) hebben ook grote bosgebieden waar je Applin kunt vinden. Zodra je Applin aan een boomtak ziet hangen, kun je de boom rammen met je ride of hem raken met je pokeballs. Zodra de pokemon naar beneden valt, begin je gewoon het gevecht en vang je hem.

Om Applin in Flapple te laten evolueren, moet je nu Tart Apple in handen krijgen. Je zou dit item kunnen tegenkomen tijdens het vechten tegen een Applin. Maar als je niet wilt wachten of het aan het toeval wilt overlaten, kun je gewoon een Delibird Presents-winkel bezoeken en dit item kopen voor 2200 Pokedollars. Zodra je Tart Apple in handen hebt, selecteer je het uit je inventaris en gebruik je het op Applin. Als je dit doet, evolueert het onmiddellijk naar Flapple. Dus zoals je kunt zien, is het vrij eenvoudig om deze Pokemon te evolueren. Welnu, hiermee zijn we aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat je het nuttig vond. Blijf op de hoogte van Digi Statement en veel gameplezier.

Geef een antwoord