Pokemon Scarlet & Violet heeft veel functies die het zeker de moeite waard maken om te spelen in vergelijking met eerdere games. Met de game kunnen spelers hun personage aanpassen, hun pokemon in level verhogen en samen genieten van een picknick. Een van de kenmerken die het een waardige titel maken, is de mogelijkheid om je pokemon opnieuw bewegingen te laten leren, wat velen de voorkeur geven. Je kunt nieuwe en klassieke bewegingen leren waarmee je trainers van tegenstanders te slim af bent, maar die ook veel mogelijkheden bieden in gevechten. Als u op internet naar zoiets zoekt, hoeft u niet verder te zoeken. Lees het artikel verder om meer te weten te komen over Pokemon Scarlet & Violet en hoe je bewegingen opnieuw kunt leren.

Pokemon Scarlet & Violet zijn de meest succesvolle Pokemon-spellen. Als we het over functies hebben, zijn er genoeg. Je kunt de open wereld van Paldea verkennen en veel wilde Pokemon vangen. Je kunt de prestaties van je pokemon op veel manieren verbeteren en bewegingen die je pokemon heeft overgeslagen of vergeten opnieuw leren. Benieuwd hoe dit werkt? Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

Functie opnieuw leren in Pokemon Scarlet & Violet

Als je je afvraagt ​​of je aan bepaalde vereisten moet voldoen om zetten opnieuw te leren, verzekeren we je dat het heel eenvoudig is. Je kunt zetten gemakkelijk opnieuw leren via het Remember Moves-menu, een van de functies van het spel. Hierdoor kunnen trainers Pokémon-bewegingen aanleren die ofwel zijn vergeten of overgeslagen. Een ander voordeel van deze functie is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je je Pokemon de verkeerde zet leert. Houd er rekening mee dat dit alleen werkt voor Pokemon die in je party zitten. Nu je de basis kent, wordt het tijd dat we dieper ingaan op het gebruik van deze functie hieronder.

Hoe bewegingen in Pokemon Scarlet & Violet opnieuw te leren?

We hebben gedetailleerde instructies gegeven over hoe je de functie voor opnieuw leren verplaatsen in Pokemon Scarlet & Violet kunt gebruiken. Laten we zonder verder oponthoud in de details duiken.

  • Het eerste wat je moet doen is het Samenvattingsmenu openen door een pokemon naar keuze te selecteren.
  • Navigeer daarna naar het menu “Moves en statistieken” om alle huidige moves te zien die je hebt.
  • Om zetten te wijzigen, drukt u op de A-toets terwijl u een bestaande zet selecteert en selecteert u vervolgens de optie “Onthoud zetten” in het menu.
  • In dit menu kun je de lijst met beschikbare bewegingen zien die je Pokemon heeft overgeslagen of vergeten. Selecteer welke beweging je leuk vindt en je pokemon zal het opnieuw leren.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Pokemon Scarlet & Violet, gidsen, nieuws en meer bij Volsiz.

Geef een antwoord