In Pokemon Scarlet & Violet is de bewegingssnelheid van het personage in het begin laag en dit kan frustrerend zijn. Mobiliteit is iets waarop u geen concessies kunt doen als u sneller op uw bestemming wilt komen. Dit roept de vraag op of het mogelijk is om te rennen of te sprinten in Scarlet & Violet en zo ja, hoe kun je het gebruiken? We hebben elk detail uiteengezet dat u erover moet weten, dus blijf tot het einde. Lees het artikel verder om te weten hoe je moet rennen of sprinten in Pokemon Scarlet & Violet.

Hoe ren of sprint je in Pokemon Scarlet & Violet?

Als je gestrest bent dat je personage langzaam beweegt, komt dat omdat het aan het begin van het spel zo bedoeld is. Zodra je genoeg vooruitgang hebt geboekt in Pokemon Scarlet & Violet tot het punt dat je het huis verlaat, kun je sneller gaan. Als je erover denkt om hardloopschoenen te kopen, aangezien de meeste Pokemon-titels er een hebben, zul je teleurgesteld zijn, want die zijn er niet in deze nieuwe titels.

Zodra je je starter-pokemon hebt en het huis verlaat, gebruik je de linker joystick op je Switch Joycon om sneller te bewegen. De linker joystick werkt op dezelfde manier als analoge knoppen in de PlayStation-controller, dus als je hem lichtjes kantelt, beweeg je langzamer en als je hem met meer kracht kantelt, beweeg je sneller. Met hardlopen of sprinten kun je sneller bewegen tijdens het verkennen. Het is geweldig voor reizen over korte afstanden totdat je Koraidon en Miraidon als Rideable Pokemon voor langere afstanden krijgt. Er zijn echter ook nadelen aan sprinten.

Er zijn verschillende pokemon die in het wild rondlopen en als je achteloos rent, waarschuw je ze. Als je zo’n pokemon wilt vangen, gooi je je verrassingselement weg door te sprinten, omdat ze je in de omgeving zullen voelen. Sommige pokemon kunnen je aanvallen zodra ze je in de buurt horen rondrennen, of ze duiken onder. Om dit te voorkomen, moet je ze besluipen. Om dat te doen, hurk je eerst door op de B-knop te drukken en als je dichtbij genoeg komt, druk je op ZR om een ​​gevecht te beginnen.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Pokemon Scarlet & Violet, gidsen, nieuws en meer bij Volsiz.

Geef een antwoord