Shedinja’s afwezigheid in Pokemon Scarlet & Violet (SV) kwam als een grote verrassing voor de fans van de serie. Deze specifieke pokemon verschijnt sinds de introductie in Gen III in bijna elke titel. Dus, mensen waren een beetje teleurgesteld om Shedinja niet in PSV te zien. Nu vragen veel spelers zich af of de ontwikkelaars plannen hebben om deze Pokemon aan het spel toe te voegen. Als dit het geval is, hebben ze dan een releasedatum voor hetzelfde gedeeld? Welnu, als u ook op zoek bent naar meer informatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pokemon Scarlet & Violet (SV) is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire Pokemon-spellen in de serie. De uitgestrekte open wereld gevuld met oude en nieuwe pokemon is een traktatie voor de spelers. De game heeft heel veel Pokemon, waaronder zowel nieuwe inzendingen als enkele oude die verschijnen. Dit betekent dat je Pokedex er echt fantastisch uitziet als je de meeste ervan in handen krijgt. Maar spelers zijn ook een beetje teleurgesteld door het ontbreken van een aantal populaire pokemon uit de vorige titels. Shedinja is een van de populaire die al heel lang favoriet is. Krijgen we die binnenkort te zien bij PSV?

| Lees ook: Hoe speel je offline en schakel je de offline modus in Pokemon Scarlet & Violet (SV) in?

Pokemon Scarlet & Violet (SV) Shedinja Releasedatum: zal het beschikbaar zijn?

Toen spelers eenmaal vertrouwd waren met de nieuwe mechanica van het spel, realiseerden ze zich al snel dat Shedinja misschien geen toegang zou krijgen tot Pokemon Scarlet & Violet (SV). Naast veel nieuwe features heeft PSV ook een unieke feature genaamd Terastallization. Dit is een unieke functie die ervoor zorgt dat je pokemon een gekristalliseerde vorm aanneemt en van type verandert in dat van het Tera-type. Een pokemon kan elk Tera-type hebben, ongeacht hun standaardtype. Als we nu de capaciteiten van Shedinja controleren, zul je er snel achter komen dat deze Pokemon te sterk wordt in het spel wanneer hij terastalliseert.

Shedinja is een Pokemon van het type Bug/Ghost die immuun is voor de meeste bewegingen en met de Wonder Guard-vaardigheid loopt hij geen schade op van aanvallen die niet supereffectief zijn. Als je nu een Electric Tera Type Shedinja kunt krijgen, kun je vrijwel immuun worden voor alle andere typen behalve het Ground-type. Maar er is ook een heel gemakkelijke manier om dit probleem te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is het Air Balloon-item op Shedinja te gebruiken en het zal het ook immuun maken voor bewegingen van het grondtype. Nu ben je immuun voor elk aanvalstype (hoewel brand- en gifschade worden meegeteld). Nou, dit is de meest logische reden waarom we Shedinja misschien niet te zien krijgen in Pokemon Scarlet & Violet (SV). Evenzo is er geen officiële verklaring over of de Pokemon zijn weg naar het spel zal vinden. Het enige wat we dus kunnen doen is afwachten hoe de zaken zich ontvouwen. Tot dan,

Geef een antwoord