Er zijn een aantal Grass-type Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet. Evenzo heeft elke Pokemon zijn eigen unieke statistieken en vaardigheden. Als u op zoek bent naar de beste die u kunt vangen, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit artikel gaat daarom over de Top 5 & Best Bug Type Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet.

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Top 5 & Beste Bug Type Pokemon Lijst

1) Glijdende vleugel

Slither Wing is een Bug/Fighting-type Pokemon (Paradox) in Pokemon Scarlet en Violet. Evenzo is het een van de Bug-type Pokemon met de beste statistieken. Het behoort tot de Undiscovered Egg Group en heeft geen andere geëvolueerde vormen. Hier zijn de statistieken:

 • PK 85
 • Aanvalsstatistiek – 135
 • Verdedigingsstatistiek – 79
 • Speciale aanvalsstatistiek – 85
 • Speciale verdediging – 105
 • Snelheid – 81

2) Vulkaan

Volcarona is een Pokemon van het type Bug/Fire in het spel. Larvesta evolueert naar Volcarona op Lv. 59. Hier zijn de statistieken:

 • PK 85
 • Aanvalsstatistiek – 60
 • Verdedigingsstatistiek – 65
 • Speciale aanvalsstatistiek – 135
 • Speciale verdediging – 105
 • Snelheid – 100

3) Heracross

Heracross is een Pokemon van het type Bug/Fighting. Het heeft geen evoluties en is in de Bug Egg Group. Heracross heeft een Guts-vaardigheid die zijn aanval met 50% verhoogt wanneer hij een statusconditie heeft. Hier zijn de statistieken:

 • PK 80
 • Aanvalsstatistiek – 125
 • Verdedigingsstatistiek – 75
 • Speciale aanvalsstatistiek – 40
 • Speciale verdediging – 95
 • Snelheid 85

4) Schaar

Scizor is een Pokemon van het type Bug/Steel. Evenzo evolueert het uit Scyther wanneer je het ruilt terwijl je een Metal Coat vasthoudt. Scizor heeft een technicusvaardigheid die de schade van zijn bewegingen vergroot met een basiskracht van minder dan 60 bij 50%. Hier zijn de statistieken:

 • PK 70
 • Aanvalsstatistiek – 130
 • Verdedigingsstatistiek – 100
 • Speciale aanvalsstatistiek – 55
 • Speciale verdediging – 80
 • Snelheid – 65

5) IJsmot

Frosmoth is een Pokemon van het type Bug/Ice die uit Snom evolueert wanneer je ’s nachts een level omhoog gaat naar een vriendschap op hoog niveau. Het heeft een Shield Dust-vaardigheid die de extra effecten van ontvangen aanvallen blokkeert. Hier zijn de statistieken:

 • PK 70
 • Aanvalsstatistiek – 65
 • Verdedigingsstatistiek – 60
 • Speciale aanvalsstatistiek – 125
 • Speciale verdediging – 90
 • Snelheid – 65

Dit was een artikel over enkele van de beste bug-type Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet. Naast dit artikel kun je ook andere artikelen over de game lezen door Volsiz te volgen.

Geef een antwoord