Dysterra is een sci-fi survivalgame met een post-apocalyptische wereld. Deze sandbox first-person shooter biedt geweldige graphics en boeiende gameplay. Met een releasedatum van 24 november 2022 is het vanaf nu een van de meest populaire games . De game biedt ook verschillende real-life activiteiten, zoals koken en gebouwen bouwen. Er zijn veel mensen die nieuwsgierig zijn om dit spel te spelen, en dat zouden ze moeten zijn, want het zou geweldig kunnen blijken te zijn. Maar er zijn bepaalde spelers die zich afvragen of deze game Virtual Reality ondersteunt of niet. Als u dezelfde twijfel in gedachten heeft, dan zijn wij hier met alle antwoorden. In dit artikel zullen we alle belangrijke details behandelen over de vraag of ondersteuning voor de VR-modus beschikbaar is in Dysterra of niet.

Releasedatum Dysterra VR-modus: is deze beschikbaar?

Virtual Reality laat je elke game ervaren alsof je in zijn wereld bent. Je kunt het leven leiden van het personage dat je speelt met behulp van Virtual Reality. Omdat Dysterra een overlevingsspel is, zijn er spelers die ervan uitgaan dat dit spel ook in een versie zal komen die VR zou ondersteunen. Maar ze zullen teleurgesteld zijn als ze horen dat er op dit moment niet zulke informatie is dat de game VR-ondersteuning heeft. Hoewel we niet kunnen zeggen dat er nooit een versie van deze game zal komen die VR ondersteunt, is er op dit moment geen informatie beschikbaar over de beschikbaarheid van de VR-modus in deze game.

De wereld ontwikkelt zich snel, net als de game-industrie. Het concept van VR geeft de spelers een buitengewone ervaring. Dit is de reden waarom veel ontwikkelaars games met VR-ondersteuning introduceren. Helaas heeft Dysterra geen VR-modus, maar er zijn kansen dat de ontwikkelaars de spelers in de nabije toekomst kennis laten maken met een VR-ondersteunde versie. Er zijn kansen dat de ontwikkelaars overwegen om de VR-ondersteuningsfunctie aan de game toe te voegen, afhankelijk van de beoordelingen en de reactie die het van de spelers zal krijgen. Als de ontwikkelaars in de toekomst informatie vrijgeven over de toevoeging van de VR-modus in Dysterra, dan kun je de informatie ten vroegste hier op Volsiz vinden.

Geef een antwoord