Black Mous is de derde en laatste factie in Call of Duty: Warzone 2 DMZ. Een van de niveau 1-missies van deze groep, Vintage Collection, vereist dat je 12 likeur- of wijnflessen verzamelt en verkoopt in Al Mazrah. Hier is een gids over waar je deze items in de DMZ kunt vinden.

Hoe drank- en wijnflessen in DMZ te krijgen

Drank- en wijnflessen spawnen willekeurig over de kaart. Je vindt deze artikelen in huizen, gemakswinkels en andere gebouwen, in koelkasten of op planken. Soms worden drankflessen ook gedropt door dode AQ-soldaten. Er is een grote verscheidenheid aan alcohol verkrijgbaar in DMZ, waaronder Cheap Wine, Liquor en Aged Wine, die allemaal meetellen voor de Vintage Collection-missie.

Beste plek om drank- en wijnflessen te vinden in DMZ

De twee beste locaties waar je zeker sterke drank en wijnflessen zult vinden, bevinden zich in Al-Mazrah City, in het noordoostelijke deel van de kaart. De eerste locatie is een Burger Town-restaurant waar je verschillende wijnflessen in koelkasten en op tafels vindt. Zoek daarna naar deze items in de foodcourt, die zich ten zuiden van Burger Town bevindt. Verzamel 12 likeur- en wijnflessen en verkoop ze bij een koopstation om de uitdaging te voltooien.

Houd Volsiz in de gaten voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2- en Warzone 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over de beste Sakin MG38-uitrusting en bijlagen in Warzone 2.

Geef een antwoord