Glanzende stenen zijn items waarmee bepaalde Pokémon-soorten kunnen evolueren. In Pokémon Scarlet & Violet kan Floette bijvoorbeeld alleen evolueren naar Florges met een glanzende steen. Zodra je de National Pokédex later ontgrendelt, kun je meer Pokémon vangen die kunnen evolueren met een Shiny Stone. Dat gezegd hebbende, hier kun je enkele glanzende stenen vinden in Pokémon Scarlet & Violet.

Shiny Stones-locaties Pokémon Scarlet & Violet

In tegenstelling tot Dawn Stones, die vrij zeldzaam zijn, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om een ​​Shiny Stone te krijgen in Pokémon Scarlet & Violet.

  1. Voeg meer dan 150 delen toe aan je Pokédex. Open je Pokédex en druk op X om je beloningen te claimen (zie de afbeelding hierboven). Je kunt hier ook een heleboel andere leuke items krijgen.
  2. Praat met Jacq (de biologieprofessor) nadat je meer dan 150 Pokémon hebt gevangen. Hij hangt rond in het Biologielab van de Academie.
  3. Beproef uw geluk op de veilingen in Proto Marinada. De lijst met geveilde items wordt in het echte leven elke nieuwe datum vernieuwd. Als je geluk hebt, zie je misschien echt zeldzame items zoals Bottle Caps.

Je kunt ook glanzende stenen krijgen in Pokéballs over de hele wereld (Area Six en hoger) of gedropte items (die glinsteren op de grond), maar veel daarvan zijn te ver in het spel voor vroege toegang. Dit zijn de snelste manieren om er een te bezitten!

Helaas kunnen glanzende stenen ook niet worden gekocht bij Delibird Presents, zoals meer gebruikelijke evolutionaire stenen zoals vuur- en waterstenen. Die kunnen worden gekocht voor ₽ 3.000 nadat je drie sportschoolleiders hebt verslagen.

Kijk voor meer hulp bij Pokémon Scarlet & Violet bij Hoe je Punching Glove kunt krijgen in Pokémon Scarlet & Violet en Hoe je oude bewegingen in Pokémon Scarlet & Violet kunt onthouden hier bij Volsiz

Geef een antwoord