Dus jij bent je squadron en verlicht het in de DMZ, terwijl je alle wonderbaarlijke inhoud doet die de modus te bieden heeft, wanneer je ziet dat de timer aan de linkerkant van het scherm rood en wit begint te pingelen, keer op keer. Al snel zijn er nog maar vijf minuten over en de omroeper stelt voor dat je naar extractie gaat voordat het te laat is. Dus jij en vrienden doen precies dat: ga naar extractie en vertrek met een overvloed aan buit. Maar heb je je afgevraagd wat er gebeurt nadat die timer afloopt? Als je dat hebt gedaan, ben je hier aan het juiste adres, want we hebben de DMZ getrotseerd nadat die onheilspellende timer nul bereikte, en we hebben geleefd om het verhaal nauwelijks te vertellen. Hier is alles wat we weten over de DMZ, post-zero.

Wat gebeurt er als de timer nul bereikt in de DMZ

Je doet denken dat het spel gewoon eindigt als de timer nul bereikt, maar dat is niet helemaal waar. Zie je, na nul verandert de DMZ in een race om te overleven, in plaats van een toevallige plunderaar met een kant van PvP. Het eerste dat opvalt, is dat de timer wordt teruggezet naar ongeveer 8-10 minuten. Gedurende deze tijd begint de straling uit te zetten, waardoor de kaart langzaam wordt overspoeld met dodelijke doses gif. Maar maak je geen zorgen. Dit gif is hetzelfde als dat je zou tegenkomen als je normaal een stralingszone betreedt. Een gasmasker zal het een tijdje tegengaan.

Wat echter meer zorgwekkend is, is hoe deze straling interageert met extractiepunten. Dit is niet handmatig voor DMZ, maar als de zich verspreidende straling een extractiepunt op de kaart bereikt, wordt het extractiepunt in feite volledig uitgeschakeld. Als je nog geen uittreksel hebt ingeroepen wanneer de straling toeslaat, dan staat je een wereld van pijn te wachten. In plaats daarvan moet je de snel verspreidende straling naar het volgende extractiepunt racen voordat het het kan bereiken. Uiteindelijk zal de straling de hele kaart bedekken en zullen alle extracties worden uitgeschakeld, waardoor je zeker weet dat je tijdens het proces sterft. Spookachtige dingen.

Bekijk voor meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 onze handleidingen over All Black Mous Faction Missions in Warzone 2 DMZ en Hoe je de ‘Defuse’ Zimo-skin in Warzone 2 DMZ hier op Volsiz krijgt.

Geef een antwoord