Marksmen Rifles in Warzone 2 zijn totale krachtpatsers als het gaat om het toebrengen van schade, en de TAQ-M is daarop geen uitzondering. Zijn super lage RoF (vuursnelheid) wordt gecompenseerd door zijn enorme schade door één schot, waardoor het direct uit de doos een geweldige optie is voor gevechten op middellange tot lange afstand. Dit zijn de bijlagen die we aanbevelen voor de TAQ-M in Warzone 2.

Beste TAQ-M Loadout Warzone 2

Om de TAQ-M te laten uitblinken in zijn niche van gevechten op afstand, hebben we een reeks hulpstukken geselecteerd om de stabiliteit te verbeteren, de ADS-snelheid (Aim Down Sights) te verbeteren en hem zo nauwkeurig mogelijk te maken door de meedogenloze terugslag te verminderen. Deze bijlagen zullen de toch al solide TAQ-M onder de juiste omstandigheden veranderen in een pseudo-sluipschuttersgeweer.

 • Snuit: ZLR TALON 5
 • Stem af op soepelheid van de terugslag en stabiliteit bij inactiviteit
 • Vat: 15,5″ THETA-X13
 • Stem af op stabiliteit van de terugslag en richt snelheid naar beneden
 • Laser: CORIO LAZ-44 V3
 • Optiek: SZ MINI
 • Stem af op verre oogpositie en richt snelheid naar beneden
 • Voorraad: TV XLINE PRO
 • Stem af op Stabiliteit bij stationair draaien en Stabiliteit bij lopen

De TAQ-M heeft een enorme verticale trap bij het indrukken van de trekker. Zelfs met deze hulpstukken moet je je schoten actief aanpassen en uitlijnen voordat je de trekker weer indrukt, anders raak je in plaats daarvan de muur achter je vijand.

Beste TAQ-M Perk en Equipment Setup voor Warzone 2

De best ondersteunende opstelling voor de TAQ-M houdt in dat de zwakte van het omgaan met gevechten van dichtbij wordt afgedekt. Als zodanig wil je een jachtgeweer met een groot schadebereik of een generalistische SMG uitrusten als een terugval.

 • Secundair wapen: Bryson 800, Vaznev-9K of Basilisk (Snakeshot)
 • Tactisch: Stim
 • Dodelijk: Frag Grenade, Drill Charge of Sentax
 • Voordeelpakket:
 • Overkill voor twee primaire wapens
 • Double Time of Tracker voor verbeterde mobiliteit of bewustzijn
 • Focus voor het verminderen van terugdeinzen tijdens ADS
 • High Alert of Quick Fix voor meer bewustzijn of duurzaamheid onder vuur

Ga voor meer handleidingen over Warzone 2.0 naar Hoe de gouden.50 GS uit kamer 302 in Warzone 2 DMZ te plunderen hier op Volsiz.

Geef een antwoord