Call of Duty Warzone 2 is een first-person shooter voor meerdere spelers. Evenzo moet je je in-game profiel instellen met een specifieke naam, zodat je met je vrienden kunt spelen. U kunt op de naam van uw vriend zoeken of uw vrienden op uw naam laten zoeken zodat zij u kunnen toevoegen. Nadat je je vrienden hebt toegevoegd, kun je multiplayer-wedstrijden met ze spelen. Het kan echter zijn dat je om de een of andere reden ook je naam in het spel moet wijzigen. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het wijzigen van de naam en Activision-ID in COD Warzone 2.

Waarom zou je je naam willen veranderen in Call of Duty Warzone 2?

Er zijn een aantal redenen waarom je je naam in het spel zou willen veranderen. Een reden om je naam te veranderen is dat je misschien gewoon een meer unieke naam wilt. Evenzo kunnen twee spelers met een vergelijkbare naam ook verwarrend zijn. Daarom kan een meer unieke naam erg handig zijn voor vrienden om je in het spel te vinden. Soms kan de wijziging in inhoudsfilters uw naam markeren als ongepast. In zo’n geval moet u toch uw naam wijzigen.

COD Warzone 2: naam en Activision-ID wijzigen

Hier zijn de vereiste stappen –

  1. De eerste stap is om de game te starten en naar het startscherm van de game te gaan.
  2. U kunt vervolgens op de knop Opties klikken om het menu Snelle opties te openen. Hier moet je naar Instellingen gaan.
  3. Vervolgens moet je naar Account en netwerk gaan. U moet onder het gedeelte Online gaan en naar Activision-account gaan.
  4. Nadat je naar Activision Account bent gegaan, moet je Weergavenaam wijzigen selecteren en de gewenste nieuwe naam in het tekstveld invoeren.
  5. U moet Bevestigen selecteren om de nieuwe naam als uw weergavenaam te krijgen. Bovendien is het belangrijk op te merken dat u slechts 1 token krijgt om uw naam te wijzigen, dat na elke 6 maanden wordt vernieuwd. Daarom is het een goed idee om zeker te zijn van de nieuwe naam die u wilt.

Dit was een artikel over de stappen voor het aanbrengen van wijzigingen in uw Call of Duty Warzone 2-weergavenaam. Je kunt ook meer informatieve gidsen over het spel bekijken door Volsiz te volgen.

Geef een antwoord