Als je ze allemaal probeert te vangen, is het leuk om je voortgang te kennen. De Pokedex is een handig hulpmiddel om te bepalen hoeveel Pokémon je tot nu toe hebt gevangen, door een genummerde lijst weer te geven van alle Pokémon die je in de regio hebt ontdekt. Zodra je een Pokémon hebt gevangen of bevochten, kun je zijn leefgebied bekijken vanaf het Pokedex-scherm, zodat je meer Pokémon van die soort kunt vinden. Zo open je je Pokedex in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe open je je Pokedex in Pokémon Scarlet & Violet

Om je Pokedex te openen, druk je op op je Nintendo Switch. Vanaf hier kun je onlangs gevangen Pokémon bekijken, evenals alle Pokémon waarmee je de laatste tijd hebt gevochten. Door het Pokedex-pictogram te selecteren, kun je een genummerde lijst van alle Pokémon in Paldea openen. Deze lijst toont de leefgebieden van deze Pokémon, evenals alle belangrijke eigenaardigheden. Als je je afvraagt ​​hoe dicht je bij het voltooien van elk item in de Pokedex bent, is deze bibliotheek een geweldige plek om te controleren.

Je hebt ook toegang tot de Pokedex via de Kaart- en Profielmenu’s door op X te drukken en de Pokedex- optie te selecteren. Zodra je een bepaald aantal vermeldingen in de Pokedex hebt voltooid, ontvang je mijlpaalbeloningen. Deze beloningen omvatten Evolution Stones, Poke Balls en zelfs de zeldzame Beast Ball. Dit is een handige stimulans voor spelers om de Pokedex in te vullen, zelfs als ze niet van plan zijn om elk item af te maken. Zorg ervoor dat je deze beloningen accepteert door op X te drukken in de Pokedex-bibliotheek, aangezien ze niet automatisch worden geclaimd.

Ga voor meer Pokémon Scarlet & Violet-gidsen naar Hoe evolueer je Eevee naar Vaporeon in Pokémon Scarlet & Violet hier op Volsiz.

Geef een antwoord