Net als een paar andere reeds bestaande Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet, heeft Dunsparce een nieuwe evolutie gekregen genaamd Dudunsparce. Deze gids zal je vertellen hoe je Dunsparce kunt evolueren.

Uiteindelijk ziet Dudunsparce er niet veel anders uit dan Dunsparce, afgezien van een paar segmenten die aan hun lichaam zijn toegevoegd. Het is ook alleen een Pokemon van het Normal-type.

Dudunsparce is interessant om de simpele reden dat het twee lichaamsvormen heeft. Het heeft een vorm met twee segmenten en een vorm met drie segmenten.

Deze gids vertelt je alles wat je moet weten over het evolueren van Dunsparce in Pokemon Scarlet en Violet.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Lost Origin | Available Now! 🌑🌌

Hoe Dunsparce te vinden

Dunsparce is notoir een van de saaiste Pokemon uit de serie en Dundunsparce doet niets om die perceptie te veranderen.

Dat gezegd hebbende, als je er toch een aan je team wilt toevoegen, kun je hieronder alle locaties van Dunsparce vinden:

Locaties op de Dunsparce-kaart

Hoe Dunsparce te evolueren

Dudunsparce heeft twee lichaamsvormen, zoals eerder vermeld, maar voor het grootste deel zul je je Dunsparce waarschijnlijk laten evolueren naar een vorm met twee segmenten. Dit komt omdat de vorm met drie segmenten slechts een kans van één op 25 heeft.

Om Dunsparce te laten evolueren, moet je ervoor zorgen dat je Dunsparce de aanval Hyper Drill heeft. Dit is een aanval die ze automatisch leren als ze level 32 zijn. Het is hoe dan ook een krachtige aanval, dus het is de moeite waard om deze te behouden. Zorg ervoor dat je Dunsparce tot die tijd vasthoudt! Zodra ze Hyper Drill hebben geleerd, verhoog je je Dunsparce en evolueren ze automatisch. Dan heb je je gloednieuwe Dudunsparce.

Zo evolueer je Dunsparce! Het klinkt angstaanjagender dan het is, maar het is helemaal niet eng.

Hoe Dunsparce Hyper Drill te leren

Deze methode is alleen van toepassing als je de eerste keer nee hebt gezegd tegen het aanleren van Hyper Drill. Als dit niet op u van toepassing is, kunt u dit negeren. Als je het bent vergeten, kun je het Hyper Drill gemakkelijk aanleren.

Ten eerste wil je je Pokemon-feest openen. Zodra je dit hebt gedaan, selecteer je Dunsparce en klik je op ‘overzicht controleren’. Ga naar het tabblad ‘huidige zetten’. Druk op A om een ​​zet te veranderen of een zet opnieuw te leren. Je kunt hier ook TM’s gebruiken als je die beschikbaar hebt.

 

Geef een antwoord