In Call of Duty Warzone 2 DMZ kunnen spelers deelnemen aan verschillende wereldactiviteiten en contracten. De Rescue Hostage Contract-missies vereisen dat spelers een gijzelaarsgebouw infiltreren, de AI-tegenstanders uitschakelen en het bomvest van een gijzelaar onschadelijk maken om ze te redden. Hier leest u hoe spelers deze contracten snel kunnen voltooien in Warzone 2 DMZ.

Hoe krijg je een Rescue Hostage Contract in Warzone 2 DMZ?

In DMZ moeten spelers verschillende missies voltooien om geld te krijgen, en Rescue Hostage Contracts zijn een van de gemakkelijkste om snel geld te verdienen. Open na het spawnen je tac-kaart en zoek naar een groen contract met het handboeiensymbool. Deze staan ​​voor Rescue Hostage Contracts en je moet naar deze locatie reizen om de missie te starten. Na het verzamelen van de missie wordt een willekeurig gebouw gemarkeerd waar de vijandelijke AI-soldaten een gijzelaar houden. Controleer de lichtgroene mobiele telefoon gemarkeerd in de gele cirkel op de afbeelding hierboven om te zien hoe Rescue Hostage Contracts eruit zien.

Bezoek het specifieke gebouw en infiltreer het om de gijzelaar te vinden. Verschillende AI-strijders zullen de gijzelaar bewaken en deze vijanden zijn uitgerust met pantserplaten. Eenmaal binnen in het gebouw heb je ongeveer 20 seconden om het bomvest te vinden en onschadelijk te maken. Laat teamgenoten zich concentreren op de AI, terwijl jij de gijzelaar bezoekt en het bomvest snel onschadelijk maakt. Dit is een ideale methode om Rescue Hostage-missies snel te voltooien. Zodra de bom onschadelijk is gemaakt, kun je de gijzelaar naar een veilige extractie brengen.

Spelers zullen merken dat er een helikopter speciaal naar beneden komt om de gijzelaar te redden. Je hebt een optie om samen met de gijzelaar uit te pakken, of door te gaan met de vlucht om meer contracten af ​​te ronden. Ga naar de helikopter en zet de gijzelaar neer, en je wordt beloond met $ 5.000 contant voor het veilig exfiltreren van de gijzelaar. Onthoud dat de speler die de gijzelaar draagt ​​niet kan schieten, wat betekent dat je voor dekkingsvuur op je teamgenoten moet vertrouwen.

Vraag je je af wat de beste uitrustingen zijn in Warzone 2, bekijk dan de Beste TAQ-V uitrusting en bijlagen in Warzone 2 hier op Volsiz.

Geef een antwoord