In Pokémon Scarlet en Violet moet je het geheime menu-item bestellen bij de Treasure Eatery om te slagen voor de Medali Gym-test. Hier is wat je moet weten om de kookquiz snel te voltooien, zodat je de strijd kunt aangaan met leider Larry van het normale type.

Hoe slaag je voor de Medali Gym-test in Pokémon Scarlet & Violet?

De Medali Gym-test  bevindt zich  in de Treasure Eatery, vlakbij de oostelijke uitgang van de stad. Nadat u met de receptioniste bij de receptie heeft gesproken, wordt u gevraagd om  het geheime menu-item te bestellen  bij de chef-kok van het restaurant. Omdat de instructies voor de test vaag zijn geformuleerd, kan de uitdaging al snel verwarrend worden. De manier waarop de test moet worden voltooid, is dat het de bedoeling is dat je het eetcafé verlaat en willekeurige NPC’s door de hele stad bevecht. Elke keer dat je een trainer verslaat, krijg je een kleine aanwijzing over het geheime gerecht. Het antwoord op de quiz verandert echter nooit, dus als je de test snel wilt voltooien om het op te nemen tegen de Medali Gym Leader, wordt het geheime menu-item hieronder uitgelegd.

Wat is het geheime menu-item in Pokémon Scarlet & Violet?

Het geheime menu-item  in Pokémon Scarlet en Violet  is Medium rijstballetjes, extra krokant, met citroen. Zodra je de quiz in die volgorde hebt beantwoord, gaat de camera onmiddellijk naar de chef-kok, die zal bevestigen dat je het geheime menu-item correct hebt besteld. Na het korte filmpje zal de leider van de Medali Gym zichzelf onthullen en zal de strijd van het type Normal beginnen. Nu je de Medali Gym-test hebt voltooid, kun je de Tera-types in Pokémon Scarlet en Violet veranderen met behulp van de Treasure Eatery.

Ga voor meer informatie over Pokémon  Scarlet en Violet naar Waar vind je Eevee en zijn evolutiestenen  hier op Volsiz.

Geef een antwoord