Om de Starfall Street-verhaallijn van Pokémon Scarlet & Violet af te ronden, moeten spelers het opnemen tegen de leider, Penny. Voor het gevecht is het aan te raden om Pokémon level 63 te hebben en de acht Gym Badges al te hebben verzameld. Als spelers het gevecht aangaan op een hoger niveau dan 70, zal het gevecht een fluitje van een cent zijn, maar met alles wat lager is, is het belangrijk om een ​​goede teamsamenstelling te hebben. Dit is alles wat spelers moeten weten over het laatste gevecht in de Starfall Street-verhaallijn in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe Penny (Team Star Leader Boss) te verslaan in Pokémon Scarlet & Violet

Penny heeft een volledig team van zes Pokémon en kan tijdens het gevecht veel moeten wisselen. Zolang spelers goede counters hebben voor elke Pokémon, kan het gevecht heel gemakkelijk worden gemaakt. Op dit punt in het spel wordt aanbevolen om de Dragon Titan al te hebben verslagen voordat je aan het einde van de Starfall Street-verhaallijn begint. Dit is Penny’s hele team:

  • Level 62 Umbreon – Pure Dark, zwak voor Fighting, Fairy en Bug met Dark Pulse, Psychic, Quick Attack en Baby-Doll Eyes.
  • Flareon van niveau 62 – Puur vuur, zwak voor water, rotsen en grond met Flare Blitz, Fire Spin, Quick Attack en Baby-Doll Eyes.
  • Level 62 Jolteon – Puur elektrisch, zwak voor grond met Thunder, Pin Missile, Quick Attack en Baby-Doll Eyes.
  • Level 62 Vaporeon – Zuiver water, zwak voor gras en elektrisch met hydropomp, aurorastraal, snelle aanval en babypopogen.
  • Level 62 Leafeon – Zuiver gras, zwak voor vuur, vliegen, gif, ijs en insect met bladmes, X-schaar, snelle aanval en babypopogen.
  • Level 63 Sylveon – Pure Fairy met het Fairy Tera Type, zwak voor Poison and Steel met Moonblast, Shadow Ball, Quick Attack en Baby-Doll Eyes.

De strijd is niet al te zwaar als spelers de juiste counters meebrengen voor elke Pokémon in Penny’s team, omdat hun moveset niet erg divers is. Umbreon en Vaporeon hebben hoge speciale verdedigingsstatistieken en zijn gemakkelijker uit te schakelen met fysieke bewegingen. Het enige dat dit kan stoppen, is het gebruik van Baby-Doll Eyes door elke Pokémon om de Attack-statistieken van het doelwit te verlagen. Jolteon is de snelste Pokémon in Penny’s team, maar het maakt niet uit of spelers alleen een grondtype hebben dat ze kunnen inwisselen. Flareon’s Flare Blitz en Leafeon’s Leaf Blade zullen veel pijn doen, dus het meenemen van een Pokémon met een hoge verdediging of een sterke Pokémon met een hoge Snelheid die ze in één klap kan uitschakelen, wordt aanbevolen. Voor Sylveon kan elke Steel Type Pokémon hem zonder veel moeite uitschakelen.

Als je wilt weten hoe je een aantal van de Eeveelutions voor jezelf kunt krijgen, ga je naar Eevee evolueren naar Espeon in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord