Snom zal evolueren nadat hij zijn vriendschap heeft verhoogd in Pokémon Scarlet & Violet en deze vervolgens ’s nachts heeft verhoogd. Er zijn verschillende manieren om vriendschap in het spel te vergroten, met items zoals de Soothe Bell of vriendschapsverhogende Berries die het proces versnellen. De nieuwe Let’s Go-functie om Pokémon te laten lopen, is een andere manier om vriendschap op te bouwen, vergelijkbaar met hoe wandelen in andere games deze zou vergroten. Dit is alles wat spelers moeten weten over het evolueren van Snom naar Frosmoth in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe Snom te evolueren naar Frosmoth in Pokémon Scarlet & Violet

Snom heeft een hoge mate van vriendschap nodig om te evolueren in Pokémon Scarlet & Violet en om vervolgens ’s nachts een level omhoog te gaan. De dag- en nachtcyclus van het spel gaan vrij snel, dus gewoon wachten is voldoende. Snom zou meteen moeten worden geëvolueerd omdat het geen level-up-movesset heeft totdat het dat doet. Het heeft verschillende zwakke punten tussen de evoluties door, maar de basisstatistieken van Frosmoth zorgen ervoor dat het in ieder geval veel schade aanricht. De wijzigingen in de basisstatistieken tijdens het evolueren zijn:

  • PK – 30 tot 70
  • Aanval – 25 tot 60
  • Verdediging – 35 tot 60
  • Speciale aanval – 45 tot 125
  • Speciale verdediging – 30 tot 90
  • Snelheid – 20 tot 65
  • Totaal – 185 tot 475

Vriendschap opvoeden in Pokémon Scarlet & Violet

Er zijn vier belangrijke manieren om de vriendschap van een Pokémon te vergroten, waarbij vechten met hen een passieve manier is om dit te doen. Door ervoor te zorgen dat ze niet flauwvallen met genezende items, zal het nog verder toenemen, maar een snellere manier is om het uit te rusten met een Soothe Bell. Door de Soothe Bell vast te houden, wordt de vriendschapsgroei van Pokémon met 50% verhoogd en kunnen ze worden gekocht bij Delibird Presents na het behalen van zes Gym Badges. Rondlopen met Pokémon zal ook de vriendschap vergroten en in Pokémon Scarlet & Violet kan dit worden gedaan met de Let’s Go-functie door op de R-knop te drukken. Er zijn ook Berries die de vriendschap vergroten en die kunnen worden opgepikt in de overworld, het vangen van Pokémon in een Luxury Ball zal de vriendschapswinst vergroten, en Picnics kan ook de vriendschap vergroten.

Ga voor meer evolutiegidsen naar Petilil evolueren naar Lilligant in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord