Petilil heeft een Sun Stone nodig om te evolueren naar Lilligant in Pokémon Scarlet & Violet. Het kan al in niveau 1 evolueren als spelers snel een Lilligant willen hebben en daardoor veel zetten in zijn geheugen zal hebben. Een zonnesteen kan ook snel in het spel worden gevonden, dus het zou gemakkelijk genoeg moeten zijn om hem te laten evolueren. Dit is alles wat spelers moeten weten over hoe ze Petilil kunnen evolueren naar Lilligant in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe Petilil te evolueren naar Lilligant in Pokémon Scarlet & Violet

Petilil vereist dat de Sun Stone evolueert in Pokémon Scarlet & Violet. Er is geen reden om de Pokémon niet te laten evolueren, aangezien er geen bewegingen zijn die hij op latere niveaus kan leren die Lilligant niet kan leren door de bewegingen in het menu te onthouden of door een hoger niveau te bereiken. Het is erg kwetsbaar als een Petilil met een zeer laag Base Stat Total en daarom moet worden overwogen om het zo snel mogelijk te laten evolueren. De verhoging van de basisstatistieken van Petilil en Lilligant zijn:

  • PK – 45 tot 70
  • Aanval – 35 tot 60
  • Verdediging – 50 tot 75
  • Speciale aanval – 70 tot 110
  • Speciale verdediging – 50 tot 75
  • Snelheid – 30 tot 90
  • Totaal – 280 tot 480

Waar vind je Sun Stones in Pokémon Scarlet & Violet

Zowel de West Province Area One als de Asado Desert hebben Sun Stones die kunnen spawnen als glimmende objecten. Als alternatief kunnen spelers naar Artazon reizen om de Grass Gym’s Test te doen. Wanneer voltooid, krijgen spelers een Sun Stone als beloning.

Ga voor hulp bij de Grass Gym-test naar Waar vind je de 10 Sunflora in Pokémon Scarlet & Violet op Volsiz.

Geef een antwoord