Pokemon Scarlet en Violet hebben veel interessante nieuwe Pokemon aan de mix toegevoegd, evenals veel reeds bestaande vrienden die fans kennen en waar ze van houden. Een van deze fascinerende nieuwe Pokemon is Rellor. Deze gids legt uit hoe je Rellor kunt evolueren.

Rellor is een rollende Pokemon die net nieuw is toegevoegd en een nogal eigenaardig kleintje is. Het is een nieuw bugtype en wanneer het evolueert naar Rabsca, wordt het behoorlijk krachtig.

Deze Pokemon rolt rond een bal modder, vergelijkbaar met die van een mestkever. Het ontwikkelen van Rellor kan voor sommige spelers een beetje tijdrovend en verwarrend zijn, maar in deze gids wordt alles uitgelegd wat je moet weten.

Hier is hoe je Rellor evolueert in Pokemon Scarlet en Violet.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Silver Tempest 🌀🌀 Available Now

Hoe Rellor te vinden

Rellor is te vinden op één locatie en slechts op één locatie in Pokemon Scarlet en Violet de Asado-woestijn.

Als je je afvraagt ​​waar dat is, je kunt het op de onderstaande kaart zien:

Locaties op de Rellor-kaart

Hoe Rellor te evolueren

Om Rellor te laten evolueren, moet je ze als je leidende Pokemon hebben. Je moet de eerste Poke-stop hebben bereikt, wat je absoluut zal hebben gedaan om Rellor te vinden. Om ze vrij te geven, druk je op de R-toets. Dan moeten ze maar liefst 1000 stappen naast je lopen in de Bovenwereld. Het klinkt als veel, maar het zal snel voorbij gaan, want er is genoeg te ontdekken, te zien en te doen. Bovendien zullen ze je belonen voor je inspanningen met level-ups, gevechten en alle items die ze onderweg tegenkomen!

Om deze functie te laten werken en om Rellor zo snel mogelijk te laten evolueren, moet je hun gezondheid in de gaten houden, zodat ze niet in de problemen komen wanneer ze met andere Pokemon vechten. Evenzo, als je te ver van ze afdwaalt, springen ze terug in hun bal. Zorg er dus voor dat je je kleine maatje altijd in de gaten houdt.

Het zal het ook waard zijn, want als je eenmaal de 1000 stappen hebt gelopen met je maatje Rellor, zullen ze evolueren naar Rabsca, een krachtige paranormaal begaafde Pokemon! De moeite waard, toch?

 

Geef een antwoord