In Pokémon Scarlet en Violet kun je een toekomstige versie van Donphan vangen, genaamd Iron Treads. De nieuwe Paradox Pokémon kan echter alleen op een specifieke locatie op de kaart worden gevonden nadat de spawn is ontgrendeld via een verhaalcampagne.

Waar kun je Iron Treads (Paradox Donphan) vangen in Pokémon Scarlet & Violet?

Iron Treads  is alleen beschikbaar  in Pokémon Violet  nadat je de campagnes Victory Road, Starfall Street en Path of Legends hebt voltooid . Zodra je de drie verhaallijnen hebt voltooid, wordt er een verborgen vierde campagne geopend die je naar de Grote Krater van Paldea brengt. De Paradox Pokémon spawnen pas als je de drie onderzoeksstations in het verhaal hebt ingeschakeld en bent afgedaald in de diepe grotten van Area Zero. Je zult weten dat je ver genoeg bent gereisd, want er wordt automatisch een speciaal filmpje geactiveerd dat de Paradox-variant introduceert. Nadat het verhaalgedeelte voorbij is, kun je nu Iron Treads vangen in de krater van Paldea.

Waar is de spawnlocatie van Iron Treads in Pokémon Scarlet & Violet?

Iron Treads  spawnt  in Area Zero  van de Grote Krater van Paldea. De nieuwe Paradox Pokémon is onmogelijk te missen als je de laatste verhaalzoektocht in het spel voltooit, omdat hij overal zal verschijnen als een wilde spawn in de kratergrotten. Je kunt ook snel terugreizen naar de Zero Gate zodra je het spel hebt uitgespeeld om Iron Treads op te halen wanneer je maar wilt. De snelste manier om Paradox Donphan te vinden, is door snel naar Research Station No. 4 te reizen en dan rond te kijken in de grotten. Als je gewoon heen en weer rijdt in het gebied, zie je een golf van Iron Tread’s de bovenwereld induiken.

Hoe krijg je Great Tusk (Paradox Donphan) in Pokémon Scarlet & Violet?

In Pokémon Scarlet krijgen spelers in plaats daarvan een oude versie van Paradox Donphan genaamd Great Tusk. Net als Iron Treads bevindt de nieuwe Pokémon zich echter op exact dezelfde plek in Area Zero. Great Tusk spawnt in de Great Crater of Paldea zodra je alle drie de verhaalcampagnes hebt voltooid. De beste manier om beide Paradox-versies van Donphan te krijgen, is door te ruilen met een andere speler met de tegenovergestelde versie van je spel. Omdat zowel Iron Treads als Great Tusk in grote hoeveelheden spawnen zodra ze zijn ontgrendeld, is het gemakkelijk genoeg om extra’s te vangen, zodat je kunt ruilen met een andere trainer.

Ga voor meer informatie over Pokémon  Scarlet en Violet naar  Waar vind je Leader’s Crest om Kingambit te evolueren  hier op Volsiz.

Geef een antwoord