Girafarig is een van de oudste Pokemon die dateert uit Generation 2 en zijn intrede doet in Pokemon Scarlet & Violet. Fans waren verrast dat het na 20 jaar een evolutie in de nieuwste titel kreeg en opnieuw getuige kunnen zijn van zijn geweldigheid. Velen hebben eindeloos gekeken naar hoe ze de volgende evolutie van de Pokémon van het type Giraffe met lange nek kunnen bereiken. Als je ook een fan bent van deze pokemon en wilt weten hoe je hem kunt evolueren naar de volgende variant, dan is onze korte handleiding iets voor jou. Lees het artikel verder om meer te weten te komen over Pokemon Scarlet & Violet en hoe je Girafarig naar Farigiraf kunt evolueren.

Girafarig-locatie

Voor degenen die het niet weten, Girafarig is een normale/psychische pokemon en is een favoriet van velen. Vroeger was Girafarig een zeldzaam type Pokemon en er werd veel gepraat in de gemeenschap. Op dit moment zijn velen blij dat het terugkeert in Pokemon Scarlet & Violet en zijn eigen nieuwe evolutie krijgt. Het vinden ervan kan echter volledig afhangen van iemands geluk, aangezien het slechts op een klein deel van de kaart in Paldea voorkomt. Om je zoektocht naar Girafarig te verfijnen, kun je naar West Province (gebied 2) gaan, ten noorden van de Asada-woestijn en ten zuiden van het Casseroya-meer. Zoek naar grasvelden in dat gebied en je zult het uiteindelijk zien. Nu is de vraag hoe je het in het spel kunt ontwikkelen. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

Hoe evolueer je Girafarig naar Farigiraf in Pokemon Scarlet & Violet?

Zodra je Girafarig hebt gevangen en aan je groep hebt toegevoegd, verken je gewoon Paldea en gebruik je het in gevechten. Zodra hij level 32 heeft bereikt, staat hij open voor het leren van nieuwe moves. Je moet ervoor zorgen dat de pokemon Twin Beam leert, aangezien dit de sleutel tot evolutie is. Zodra deze zet aan zijn arsenaal is toegevoegd, verschijnt er een melding dat Girafarig is geëvolueerd.

Zodra je Girafarig is geëvolueerd naar Farigiraf, kun je doorgaan en deelnemen aan gevechten, picknicken en speurtochten doen. Het is een betere versie van Girafarig die in veel situaties in koppeling kan komen. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Pokemon Scarlet & Violet, gidsen, nieuws en meer bij Volsiz.

Geef een antwoord