Je voorbereiden op een raid of op een gevecht tegen andere Trainers, hoe dan ook, je moet een goede kennis krijgen van de beste Pokemon die je in je opstelling kunt opnemen. De meeste Pokemon Scarlet- en Violet-spelers spelen het spel liever agressief dan passief. En om een ​​uitstekende aanvalsopstelling voor te bereiden, moet je de beste Fighting Type Pokemon kennen die je kunt kiezen. In dit artikel hebben we de top 5 Fighting Type Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet vermeld, dus lees dit artikel verder voor alle details.

Top 5 vechttype Pokemon in Pokemon Scarlet en Violet

Pokemon Scarlet en Violet bevatten meer dan 400 Pokemon, waaronder veel nieuwe die alleen in deze aflevering zijn geïntroduceerd. Van allemaal zijn dit de top 5 Fighting Type Pokemon:

1) Koraidon (Fighting Dragon-type)

Koraidon is een van de nieuwe Pokemon die zijn geïntroduceerd in Pokemon Scarlet en Violet. In Pokemon Violet kun je Miraidon zien in plaats van Koraidon, omdat beide spellen iets anders zijn. Deze legendarische Pokemon is een van de beste om uit te kiezen als het gaat om aanvallen, dankzij zijn snelheid en aanvalsstatistieken.

 • PK: 100
 • Aanval: 135
 • Verdediging: 115
 • Speciale aanval: 85
 • Speciale verdediging: 100
 • Snelheid: 135

2) Iron Valiant (Fairy/Fighting-type)

Iron Valiant is alleen te vinden in Pokemon Violet. Wanneer zijn hoge Attack, Special Attack en Speed ​​worden gecombineerd met Quark Drive, zijn primaire vaardigheid, kan hij de tegenstander effectief verslaan.

 • PK: 74
 • Aanval: 130
 • Verdediging: 90
 • Speciale aanval: 120
 • Speciale verdediging: 60
 • Snelheid: 116

3) Grote slagtand (alleen scharlaken) (grond-/vechttype)

Great Tusk is de Pokemon om voor te gaan als je van plan bent je tegenstander met een evenwichtige aanpak uit te schakelen. Great Tusk heeft een evenwicht in zijn aanvals- en verdedigingscapaciteiten, waardoor het perfect op deze lijst past.

 • PK: 115
 • Aanval: 131
 • Verdediging: 131
 • Speciale aanval: 53
 • Speciale verdediging: 53
 • Snelheid: 87

4) Slither Wing (alleen Scarlet) (Bug/Fighting-type)

Slither Wing is de Pokemon van het bug-/vechttype. Het is alleen op de 4e plaats in deze lijst gekomen vanwege zijn hoge schadeveroorzakende capaciteit en hoge statistiek voor speciale verdediging. Zijn vermogen is hetzelfde als dat van de Great Tusk, dwz Protosynthese.

 • PK: 85
 • Aanval: 135
 • Verdediging: 79
 • Speciale aanval: 85
 • Speciale verdediging: 105
 • Snelheid: 81

5) IJzeren handen (alleen violet) (vechtend/elektrisch type)

Iron Hands is een zeer sterke kandidaat voor zowel Electric als Fighting Type Pokemon. Er zijn heel weinig Pokemon zoals Iron Hands die een zeer hoge HP hebben in combinatie met een hoge aanvalsstatistiek.

 • PK: 154
 • Aanval: 140
 • Verdediging: 108
 • Speciale aanval: 50
 • Speciale verdediging: 68
 • Snelheid: 50

Dit zijn dus de top 5 Fighting Type Pokemon waar je voor moet gaan in Pokemon Scarlet en Violet. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Verwant: Pokemon Scarlet & Violet (SV): Hoe veilingen te winnen in Porto Marinada

Geef een antwoord