Pokemon Scarlet en Violet bieden een uitgestrekte wereld met unieke inhoud waar je ook met vrienden van kunt genieten. Of het nu gaat om het aantal verhaallijnen of de soorten Pokemon, er bestaat geen twijfel over het brede scala aan inhoud dat beschikbaar is in beide titels. Spelers kunnen rondlopen en genieten van de spellen met vrienden, of ze kunnen alle plaatsen doorkruisen die rijk zijn aan unieke Pokemon om te vechten en ze te vangen. Over het vangen van Pokemon gesproken, hoe weet je als speler op welke Pokemon je het beste je aandacht kunt richten? Nou, gelukkig voor jou hebben we een lijst samengesteld met de top 5 en beste Steel-type Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet. Laten we ze allemaal eens goed bekijken.

Als je op het punt staat om te gaan vechten met een Pokemon die Fairy-type, Ice-type of Rock-type Pokemon is, dan raden we je aan om een ​​paar krachtige Steel-type Pokemon in je arsenaal te hebben. Steel Pokemon zijn niet alleen super effectief tegen Fairy en Ice-type, maar ze hebben een aantal uitstekende eigenschappen die je zeker de overhand zullen geven als je het slagveld betreedt. Deze Pokemon worden geïntroduceerd als een type in de 2e generatie Pokemon-spellen en zijn immuun voor alle Poison-gerelateerde aanvallen. Met dit gezegd, laten we eens kijken naar de beste van hen.

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Top 5 en beste Steel Type Pokemon-lijst

IJzeren treden

Iron Treads is een dual-type Ground/Steel Paradox Pokemon die werd geïntroduceerd in de 9e generatie. Hoewel het niet evolueert, lijkt het op een verbeterde versie van Donphan. Hieronder staan ​​de statistieken:

HP- 90
Attack Stat- 112
Defense Stat- 120
Special Attack Stat- 72
Special Defense Stat- 70 Snelheid-
106

Gholdengo

Gholdengo is een dual-type Steel/Ghost Pokemon die behoort tot de 9e generatie. Zijn vorige vorm staat bekend als Gimmighoul. Sommige van zijn statistieken zijn als volgt:

HP- 87
Attack Stat- 60
Defense Stat- 95
Special Attack Stat- 133
Special Defense Stat- 91
Speed- 84

Spreken

Dit is een dual-type Dark/Steel Pokemon die ook behoort tot de 9e generatie van de Pokemon-lijst. Zijn vorige vorm staat bekend als Bisharp, die voortkomt uit Pawniard. Hieronder staan ​​de statistieken:

HP- 100
Attack Stat- 135
Defense Stat- 120
Special Attack Stat- 60
Special Defense Stat- 85 Snelheid-
50

Magnezone

Magnezone is een dual-type Electric en Steel Pokemon die werd geïntroduceerd in de 4e generatie. Zijn vorige vorm heet Magneton en evolueert van Magnemite. Enkele van zijn statistieken worden hieronder gegeven.

HP- 70
Attack Stat- 70
Defense Stat- 115
Special Attack Stat- 130
Special Defense Stat- 90 Snelheid-
60

Lucario

Lucario is een dual-type Fighting en Steel Pokemon die in de 4e generatie aan fans werd geïntroduceerd. Het evolueert van Riolu en kan zelfs evolueren naar Mega Lucario. De statistieken worden hieronder vermeld.

HP- 70
Attack Stat- 110
Defense Stat- 70
Special Attack Stat- 115
Special Defense Stat- 70 Snelheid-
90

Hiermee hopen we dat deze lijst nuttig voor u is. Blijf Volsiz bezoeken voor meer van dit soort artikelen.

Geef een antwoord