Als je een Pokemon-fan bent, moet je in het verleden Pokemon-spellen hebben gespeeld, maar geen van hen komt qua inhoud ook maar in de buurt van Pokemon Scarlet en Violet. Met de optie om uit 3 verschillende verhaallijnen te kiezen, is dit een vaardigheid van deze nieuwe inzending die het de moeite waard maakt. Niet veel games bieden de spelers de mogelijkheid om hele verhalen naar keuze te kiezen, maar gelukkig hebben de ontwikkelaars van Game Freak ons ​​hiermee gezegend. Niet alleen dit, maar deze nieuwe game heeft ook een open-wereldervaring waarmee je alle bekende gebieden op de kaart kunt doorkruisen, zowel stedelijk als wild. Je kunt lange avonturen beleven en zoveel Pokemon vangen als je wilt en daarom zullen we vandaag de top 5 en beste Dark-type Pokemon zien in Pokemon Scarlet & Violet.

Het nieuwe Pokemon-spel is behoorlijk verbazingwekkend, maar wat het nog beter maakt, zijn de verschillende Pokemon die beschikbaar zijn voor de spelers. Je kunt alle soorten Pokemon vangen, van de kleine tot de grote. Er zijn nauwelijks beperkingen op. Daarom raden we je aan om op zoek te gaan naar de Dark-type Pokemon in het spel. Dit komt omdat ze een aantal behoorlijk nuttige vaardigheden hebben waar je mogelijk baat bij hebt. Vaardigheden zoals immuun zijn voor paranormale aanvallen en het redelijk goed doen tegen andere Ghost-type Pokemon. Deze vaardigheden maken ze nuttig en je zou moeten overwegen om degene uit deze lijst te halen die we voor je hebben gemaakt.

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Top 5 en beste Dark Type Pokemon-lijst

Tyranitar

Tyranitar is een dual-type Rock/Dark pseudo-legendarische Pokemon die werd geïntroduceerd in Generation 2. Zijn vorige vorm heet Pupitar en de basisvorm is Larvitar. Hieronder staan ​​de statistieken:

HP- 100
Attack Stat- 134
Defense Stat- 110
Special Attack Stat- 95
Special Defense Stat- 100
Speed- 61

hydreigon

Hydreigon is een dual-type Dark/Dragon Pseudo-legendarische Pokemon die behoort tot de 5e generatie. De vorige vorm heet Zweilous en de basisvorm is Deino. Hieronder staan ​​de statistieken:

HP-92
Aanvalsstatistiek- 105
Verdedigingsstatistiek- 90
Speciale aanvalsstatistiek- 125
Speciale verdedigingsstatistiek- 90 Snelheid-
98

Brullende maan

Dit is een dual-type Dragon/Dark paradox Pokemon die werd geïntroduceerd in de 9e generatie van het Pokemon-rooster. Het is een oud familielid van Salamence. De statistieken zijn als volgt:

HP- 105
Attack Stat- 139
Defense Stat- 71
Special Attack Stat- 55
Special Defense Stat- 101
Speed- 119

Ting-Lu

Ting-Lu is een dual-type Dark/Ground legendarische Pokemon die van de 9e generatie is. Het evolueert niet naar andere vormen. Hieronder staan ​​​​enkele van de verbazingwekkende statistieken:

HP- 165
Attack Stat- 110
Defense Stat- 130
Special Attack Stat- 50
Special Defense Stat- 80
Speed- 45

Hond-Pao

Chien-Pao is een dual-type Dark/Ice legendarische Pokemon die behoort tot de 9e generatie van de Pokemon-lijst. Het is niet bekend dat deze Pokemon evolueert naar en van een andere Pokemon. De statistieken zijn als volgt:

HP- 80
Attack Stat- 130
Defense Stat- 80
Special Attack Stat- 90
Special Defense Stat- 65 Snelheid-
135

Dit was onze lijst en we hopen dat je het leuk vond. Blijf Volsiz bezoeken voor meer.

Geef een antwoord