Call of Duty Warzone 2 is een grafisch indrukwekkende first-person shooter. Evenzo is het een spel dat behoorlijk veeleisend is qua middelen om soepel te werken. Om het spel soepel te laten verlopen op een hoog detailniveau is dus een systeem met degelijke specificaties vereist. U wilt misschien ook weten hoe goed uw systeem het spel kan uitvoeren en wat de latentie van uw netwerk is. Om dit te doen, kan het erg handig zijn om je in-game ping en FPS te kunnen bekijken. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het bekijken van de ping- en FPS-teller in COD Warzone 2.

Waarom zou je de Ping & FPS teller willen bekijken?

Hoewel je aan de soepelheid kunt zien hoe goed je systeem een ​​game kan uitvoeren, kan het hebben van een in-game FPS-teller en informatie over Ping erg nuttig zijn. Evenzo kan het u nauwkeurige details geven over de prestaties van het spel en de stabiliteit van uw netwerk. Sommige spelers willen misschien ook eens kijken naar de prestaties van het spel op verschillende niveaus van grafische instellingen. Dit is waar FPS-tellers van pas komen. Het is ook vrij eenvoudig om deze statistieken in het spel te bekijken. U kunt dit doen door hieronder te lezen.

COD Warzone 2: Ping & FPS-teller bekijken –

Hier zijn de vereiste stappen –

  1. Start eerst en vooral het spel en open vervolgens het Snelmenu door op de knop Opties op je controller te drukken.
  2. Vervolgens moet je naar Instellingen gaan. In Instellingen moet je naar het tabblad Interface gaan. Hier moet je naar de sectie Telemetrie gaan.
  3. In het gedeelte Telemetrie moet u de optie Telemetrie instellen op Aangepast. U moet nu op Show More klikken.
  4. Vervolgens moet u FPS Counter op On, Server Latency op On, Packet Loss op On zetten en naar de optie Meterverbinding gaan. U moet deze optie ook op Aan zetten.
  5. Eindelijk kunt u nu uw Ping- en FPS-telling linksboven op het scherm zien.

Dit was een artikel over de stappen voor het bekijken van zowel je ping als framerates in Call of Duty Warzone 2. Naast dit artikel kun je ook andere artikelen over de game lezen door Volsiz te volgen.

Geef een antwoord