Zorgeloos dromenland is een Genshin Impact-webevenement dat loopt van 25 november 2022 tot 4 december 2022 en staat open voor alle spelers Adventure Rank 10 en hoger. In dit geval veranderen jij en Paimon in Aranara, bouwen objecten in Dreamland en verkleden Aranara-vrienden.

Begin door naar de officiële webevenementpagina te gaan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je HoYoverse-account, dat ook je Genshin Impact-account is. Selecteer de juiste server en het juiste personage, aangezien beloningen worden uitgedeeld via in-game mail.

Hoe u alle beloningen kunt krijgen in het webevenement Genshin Impact Carefree Dreamland Aranara

Begin door elke dag op de Traveller Aranara te klikken om bouwmaterialen te claimen voor het voltooien van dagelijkse in-game taken. Deze worden tijdens het spel gereset, dus zorg ervoor dat je je beloningen zo snel mogelijk claimt. Bouwmaterialen kunnen worden gebruikt om kookfaciliteiten te bouwen en nieuwe Aranara-vrienden te ontmoeten.

Je krijgt 15 Primogems voor elke kookfaciliteit die je bouwt. Elke kookfaciliteit wordt beheerd door een Aranara, die je een speciaal evenement zal geven. Klik gewoon op het uitroepteken naast elke Aranara en klik vervolgens op Go om door te gaan. Je krijgt een normaal of perfect einde op basis van wat de Aranara draagt ​​, waarbij de laatste extra beloningen geeft, zoals Mora en Hero’s Wits.

Het bouwen van nieuwe kookfaciliteiten voltooit taken onder zorgeloze munten. Deze geven je evenementvaluta waarmee je outfits voor de Aranara kunt kopen! Klik op de kleedkamer om outfits te kopen. Klik dan op een Aranara en selecteer de vakjes onder Event Outfit om de outfits uit te rusten. Om het perfecte einde voor de eerste Aranara te krijgen, draag je de eerste hoofddeksel en het eerste kostuum. Rust voor de tweede Aranara de tweede hoofdbedekking en het tweede kostuum uit.

Bekijk onze gids over het maken van alle foto’s in het Genshin Impact Outside the Canvas, Inside the Lens Greenery Chapter-evenement, dat samen met dit evenement plaatsvindt, hier op Volsiz.

Geef een antwoord