In God of War Ragnarök bezoek je opnieuw het rijk Vanaheim. Hier wordt de kaart voor je geopend en heb je tal van gunsten en arbeid om te voltooien in deze kraterregio. Een van deze gunsten is voor de eekhoorn van de wereldboom van Yggdrasil, Ratatoskr. Hij heeft zijn herten nodig die de boom begrazen en terugsnoeien, en je zult alle vier deze herten moeten vinden en terugbrengen.

Hoe een hert voor alle seizoenen te voltooien in God of War Ragnarök

Om een ​​hert voor alle seizoenen in God of War Ragnarök te voltooien, moet je het begin van de gunst  activeren nadat je de gunst hebt voltooid om  Birgir weer in veiligheid te brengen. De locatie van de eerste hert die de gunst start, is nadat je de arena hebt leeggemaakt met de draak The Crimson Dread.

  • Als je eenmaal van de richel bent gevallen na het beëindigen van je zoektocht, kijk je naar links en zie je de arrogante eekhoorn en het hert van de winter aan de waterkant staan.
  •  Praat met de arrogante eekhoorn en hij zal je sturen om met Ratatoskr te praten in het huis van Sindri.
  •  Ga door de mystieke poort en keer terug naar het huis van Sindri.
  •  Praat met Ratatoskr door je bijl naar zijn windgong te gooien.
  •  Ratatoskr zal je vertellen om alle vier Stags te vinden door ze met voer terug naar de World Tree te lokken.
  •  Verzamel alle vier Stags in Vanaheim.
  •  Keer terug naar Ratatoskr om de Rönd of Disruption Shield Attachment te claimen en de Stag for all Seasons Favor zal compleet zijn.

Waar vind je alle vier Stags in God of War Ragnarök

Er zijn vier Stags om terug te keren naar Ratatoskr in God of War Ragnarök, en je kunt ze allemaal vinden in Vanaheim in het gebied van de krater. Hieronder staan ​​de locaties van elk hert op onze kaart.

Waar vind je het hert van de winter

The Stag of Winter is te vinden bij de Mystic Gateway aan de waterkant bij de  bevroren bliksemschicht in The Plains. Dit is hetzelfde hert dat je aan het begin van de gunst hebt ontmoet.

Waar vind je het hert van de lente?

De locatie van het Lentehert wordt niet op je kaart weergegeven. Je kunt deze Stag vinden op de bovenste verdieping van de Wishing Well. Je kunt de Wishing Well bereiken door twee ingangen te gebruiken, één ingang gaat door het Sinkholes-gebied en één door The Jungle.

Waar vind je het hert van de zomer

The Stag of Summer is te vinden in de Jungle-regio. Je zult de Ogres moeten doden die het eiland bewaken, en als je het eiland eenmaal hebt opgeruimd, moet je teruggaan naar de Celestial Alter om over te schakelen naar overdag, zodat je door de tweekoppige slangenbrug kunt gaan  en eroverheen kunt slingeren naar de andere kant. U vindt de Summer Stag verderop in de straat.

Waar vind je het hert van de herfst?

De Autumn Stag bevindt zich bij de eerste Mystic Gateway die je ontgrendelt in de Sinkholes-regio. Kijk naar het noordoosten nadat je de Mystic Gateway hebt verlaten en je zult het hert zien grazen aan de rivieroever.

Ga voor meer informatie over God of War naar Where to find the Soul Eater in The Plains in God of War Ragnarök en 5 dingen die je kunt doen na het verslaan van God of War Ragnarok op Volsiz.

Geef een antwoord