Spionage is een Tier 2-missie voor de Black Mous Faction in de DMZ. Om deze missie te voltooien, moet de speler inbreken in het huis van de Sattiq Poppy Farmer en een gehackte laptop in het huis plaatsen. Echter, zoals veel gebouwen in de DMZ, heeft het Sattiq Poppy Farmer House een specifieke sleutel nodig om te ontgrendelen. Met meerdere sleutels verspreid over de kaart, kan het lastig zijn om de exacte sleutel te vinden waarnaar u op zoek bent. In deze gids vertellen we je hoe je je kansen op het verkrijgen van de Sattiq Poppy Farmer House Key in Call of Duty: Warzone 2 DMZ kunt maximaliseren.

Waar Sattiq Poppy Farmer House Key te krijgen in Warzone 2 DMZ

De Sattiq Poppy Farmer House Key is een van de vele sleutels die spelers kunnen vinden in de DMZ in Warzone 2. Het is vereist om de spionagemissie voor de Black Mous Faction te voltooien. Helaas is er geen trefzekere manier om deze sleutel te bemachtigen, en je zult een aantal contracten moeten uitvoeren en vijanden moeten doden om je kansen om er een te vinden te vergroten. Op de volgende manieren kunt u sleutels verkrijgen in de DMZ:

  • Elimineer gepantserde troepen – Sterkere en zwaarder gepantserde vijandelijke AI laat meestal buit met een hogere waarde vallen. Elimineer deze troepen met een hoog pantser om sleutels te verkrijgen voor bepaalde locaties, waaronder Stronghold Keys.
  • Elimineer HVT’s – Voer contractmissies uit om hoogwaardige doelen te elimineren. Het succesvol voltooien van HVT-contracten zal spelers belonen met geld en sleutels voor verschillende locaties op de kaart.
  • Loot Caches – Loot Caches hebben een kans om willekeurige sleutels voor verschillende locaties in de DMZ te laten vallen. Oranje gekleurde buitcaches hebben een grotere kans om sleutels en zeldzame buit te laten vallen, dus wees op je hoede.

Sattiq Poppy Farmer House-locatie in Warzone 2 DMZ

Het Sattiq Poppy Farmer House ligt ten noordwesten van het Sattiq Cave Complex, aan de westkant van de kaart. Raadpleeg de afbeelding hierboven om een ​​idee te krijgen van de exacte locatie. Zodra je de Sattiq Poppy Farmer House-sleutel hebt verkregen, kun je dit huis betreden. Wees echter voorzichtig, want deze POI wemelt van de zwaar gepantserde vijanden.

Om de spionagemissie voor Black Mous Faction te voltooien, moeten spelers het Sattiq Poppy Farmer House betreden met behulp van de sleutel. In het huis vind je een laptop die je moet vervoeren naar de Dumpster Dead Drop nabij de Al Sammam Cemetery. Zodra de laptop is gehackt, krijgt u de taak om hem terug te planten in het huis en de locatie waar u hem hebt gevonden.

Wil je een squad vormen met andere spelers in DMZ? Bekijk hier op Volsiz hoe je je kunt aansluiten bij een nabijgelegen vijandelijk team in Warzone 2.

Geef een antwoord