Hoewel Girafarig niet noodzakelijkerwijs een van de meest bekende Pokémon is, is het zeker een interessante. De giraffe-achtige Pokémon werd geïntroduceerd in de tweede generatie games als een nieuw paranormaal begaafd type en werd teruggebracht in de strijd met een nieuwe evolutie, Farigiraf, in de nieuwste Pokémon Scarlet & Violet. Helaas is het vinden van een Girafarig niet zo eenvoudig, waardoor het bijna onmogelijk lijkt om een ​​Farigiraf in je team te krijgen. Gelukkig heb je misschien wat geluk met het vinden van een Girafarig in de westelijke provincie (gebied twee) bij Porto Marinada.

Hoe krijg je farigiraf in pokémon scarlet & violet

Als je eenmaal een Girafarig in je groep hebt, is de volgende stap om hem naar niveau 32 te brengen. Op dit punt wordt je Girafarig gevraagd om de aanval Twin Beam te leren. Als Girafarig de beweging leert, moet hij nog een keer een level omhoog gaan voordat er een filmpje verschijnt waarin de paranormaal begaafde giraf evolueert naar Farigiraf. Deze twee Pokémon zijn de enige twee die bestaan ​​met het vermogen om deze specifieke beweging te leren.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​Fargiraf in het wild te vinden, maar het zal even duren omdat ze pas aan het einde van het spel vrij beschikbaar zijn. Als je geïnteresseerd bent in de beste natuur voor Farigiraf, dan is zoeken in het wild of ze opnieuw in Grafarig fokken de beste keuze.

Voor meer Pokémon Scarlet & Violet, bekijk beide Hoe lang is elke verhaallijn in Pokémon Scarlet & Violet? en Hoe je Snom evolueert naar Frosmoth in Pokémon Scarlet & Violet, alleen op Volsiz.

Geef een antwoord