In Call of Duty Warzone 2 DMZ kunnen spelers verschillende missies voltooien, deelnemen aan verschillende wereldactiviteiten en met verschillende smokkelwaarwapens extraheren. De Al-Qatala Informant tier 1-missie voor de Legion-factie vereist dat spelers een UAV-toren activeren, en deze bevinden zich op verschillende plekken op de kaart. Hier leest u hoe spelers UAV-torens kunnen vinden en activeren in Warzone 2 DMZ.

Hoe UAV-torens te vinden in Warzone 2 DMZ

UAV-torens zijn overal op de Al Mazrah-kaart te vinden en worden aangeduid met elektrische torenpictogrammen. Open en zoom in op je tac-kaart om deze pictogrammen te vinden. Je kunt de gele cirkel op de afbeelding hierboven bekijken om te zien hoe een UAV-toren er in de game uitziet. Gewoonlijk worden UAV-torens omringd door AI-strijders en kun je ze bevechten of sluipen.

Om de Al-Qatala Informant-missie te voltooien, moeten spelers één UAV-toren activeren. Open na het spawnen je tac-kaart, zoek naar de UAV-torenpictogrammen en bezoek het gebied. Als u ver weg bent van de locatie, gebruik dan een voertuig om snel te reizen. Eenmaal voor de structuur communiceer je gewoon met de laptop om UAV-torens te activeren.

Als UAV-torens actief zijn, krijg je alle vijanden in de omgeving te zien op je tac-kaart. Dit omvat AI-strijders en vijandelijke operators. Elimineer ze of ontsnap uit het gebied, de keuze is aan jou, maar we raden je aan ze uit te schakelen, want dat levert heel veel XP op.

Als je alle niveau 1-missies voor Legion voltooit, wordt niveau 2 voor deze factie ontgrendeld. Er zijn tal van missies voor Legion, White Lotus en Black Mous, en het is het beste om de makkelijke snel te voltooien. Zodra de missie is voltooid, ontvang je één M4-smokkelwaarwapen en 5.000 XP in Warzone 2 DMZ.

Vraag je je af wat de beste uitrustingen zijn in Warzone 2, bekijk dan de Beste TAQ-V uitrusting en bijlagen in Warzone 2 hier op Volsiz.

Geef een antwoord