Evolution Stones zijn uniek en maken de weg vrij voor het evolueren van verschillende Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet. Ze zijn van verschillende typen en hebben in de meeste games in franchises bestaan. Voor degenen die nieuw zijn in de 9e generatie Pokemon-spellen, kan het vinden van deze ongrijpbare stenen een uitdaging zijn en ervoor zorgen dat je op je nagels bijt. Maak je geen zorgen, want deze gids zal je helpen hoe je zo’n evolutiesteen in handen kunt krijgen. Lees het artikel verder om te weten hoe je Fire Stone kunt krijgen in Pokemon Scarlet & Violet.

Hoe krijg je Fire Stone in Pokemon Scarlet & Violet?

In tegenstelling tot de Dusk Stone die erg schaars is in Scarlet & Violet, kun je er zeker van zijn dat dit niet het geval is met Fire Stone. Er zijn een aantal plaatsen waar je er gemakkelijk een kunt bemachtigen en we hebben ze hieronder genoemd. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken hoe we Fire Stone in het spel kunnen krijgen.

Ga naar Delibird Presents Store

Delibird Presents Store heeft allerlei essentiële items die u kunt kopen, waaronder Fire Stone. Je moet echter eerst drie Gym Badges verdienen als je ze wilt kopen, en dit is ook de vereiste voor andere stenen. Deze winkel is erg populair en is te vinden in elke grote stad in de regio Paldea, zoals Mesagoza, Levinia en Cascarrafa. Je vindt het op de kaart met het winkelsymbool. Het kost 3.000 zakdollars, dus wees bereid om enorme hoeveelheden geld uit te geven aan deze stenen.

port marinade

We hebben veel gezegd over het veilinghuis Porto Marinada, waar je allerlei zeldzame goodies kunt krijgen. De veiling heeft veel items te koop, waaronder Fire Stone. Als je Fire Stone ziet voor een veiling, kun je het item winnen door erop te bieden. Als je niet weet hoe je moet winnen, helpt onze handige gids je hierbij.

Willekeurige spawns

Als je liever geen enorme hoeveelheid geld uitgeeft aan evolutiestenen zoals Fire Stone, kun je ze gratis krijgen. Evolutiesteen inclusief Vuursteen spawnt willekeurig op verschillende locaties op de kaart. Je kunt dus naar de oostelijke provincie (gebied drie) gaan en je reis voortzetten tot je een rivieroever vindt. Daar zie je talloze Pokeballs rondslingeren. Er is een goede kans dat Fire Stone in die ballen zit, dus blijf zoeken.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Pokemon Scarlet & Violet, gidsen, nieuws en meer bij Volsiz.

Geef een antwoord