Snorunt is een heel speciale Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet (SV). Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het heeft ook twee evolutievormen. Het verkrijgen van de eerste vorm van evolutie is eigenlijk heel eenvoudig en door de pokemon een paar keer te nivelleren, is dit proces voltooid. Het belangrijkste probleem komt wanneer je wilt dat Snorunt evolueert naar Froslass. Dit is het gedeelte waar de meeste spelers hulp zoeken via internet. Bent u dus ook op zoek naar meer informatie over dit onderwerp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordat je met het evolutieproces begint, is het noodzakelijk dat je eerst Snorunt vangt. Als je deze pokemon aan je deck wilt toevoegen, ga dan naar North Province (Area One) en begin rond te kijken in de buurt van Glaseado Mountain. Let tijdens het verkennen van dit gebied op een witte pokemon met een enkele rode streep en rode vleugels. Als je het eenmaal hebt gevangen, verhoog je het een paar keer en je krijgt Glalie. Maar om het te laten evolueren naar Froslass, zijn er bepaalde voorwaarden waaraan je moet voldoen.

| Lees ook: Hoe vind en vang je alle legendarische Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Hoe evolueer je Snorunt in Froslass?

Voordat we verder gaan, moet je ervoor zorgen dat je Snorunt een vrouw is. De mannelijke variant kan niet evolueren naar Froslass. Veel spelers zijn zich hiervan niet bewust en blijven proberen het te ontwikkelen. Om Froslass in Pokemon Scarlet & Violet (SV) te krijgen, heb je een Dawn Stone nodig. Maar het krijgen van dit item kan een gedoe zijn. Als je dit item in handen wilt krijgen, ga dan naar het veilinghuis Port Marinada en kijk of er op het item kan worden geboden. Je kunt ook de ruïnes in Medali en de East Province Area Three bezoeken om een ​​Dawn Stone te vinden in een van de pokeballs die op de grond liggen. Er zijn echter andere mogelijke plaatsen waar het item kan spawnen, dus houd het in de gaten.

Zodra je de Dawn Stone hebt verkregen, ben je bijna klaar met het hele evolutieproces. Nu hoef je alleen maar deze steen op Snorunt te gebruiken en hij zal onmiddellijk evolueren naar Froslass. Je hoeft het niveau niet te verhogen of een geheime zet te ontgrendelen om deze Pokemon te laten evolueren. Dus zoals je kunt zien, is het moeilijkste deel om over de Dawn Stone te leren en deze te verkrijgen. Welnu, hiermee zijn we aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat je het nuttig vond. Blijf op de hoogte van Digi Statement en veel gameplezier.

Geef een antwoord