Pokemon Scarlet & Violet (SV) heeft tonnen Pokemon en veel van hen hebben vreemde evolutie-eisen. Steenee heeft de spelers verbijsterd omdat het gewoon niet zal evolueren, wat ze ook doen. De ontwikkelaars hebben veel in-game mechanics toegevoegd die je moet afvinken om je Pokemon te laten evolueren. Maar de meeste spelers zijn zich niet bewust van deze vereisten. Natuurlijk gaan mensen op internet op zoek naar het antwoord. Dus als je je ook afvraagt ​​hoe je je Steenee kunt evolueren naar Tsareena, dan ben je hier aan het juiste adres.

PSV of Pokemon Scarlet & Violet (SV) is een geweldige Pokemon-videogame. Het doet veel dingen anders dan de vorige titels. Om te beginnen is het een echt open-wereldspel en geeft het je volledige vrijheid om rond te dwalen. Dus je kunt gewoon feesten met je vrienden en een paar pokemon gaan vangen in de bergen. Maar het enorme aantal Pokemon en een heleboel items die in het spel beschikbaar zijn, roept veel vragen op, waaronder hoe je een specifieke Pokemon kunt ontwikkelen. Hoewel sommige pokemon vrij eenvoudige methoden hebben om ze te evolueren, vereisen andere dat je aan een aantal vreemde criteria voldoet om verder te gaan met het proces. Helaas valt Steenee in de laatste categorie.

| Lees ook: Hoe vind en vang je alle legendarische Pokemon in Pokemon Scarlet & Violet (SV)?

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Hoe Evolueer je Steenee naar Tsareena?

De meeste spelers hebben al geprobeerd een level omhoog te gaan, Evolutionaire stenen uit te rusten en andere methoden om Steenee in Tsareena te laten evolueren. Maar de pokemon weigert gewoon te evolueren. Als je deze Pokemon nog niet in je deck hebt, ga dan naar een van deze locaties: East Province (Area One), East Province (Area Two) en West Province (Area Three). Zoek hier naar een klein wezen met lange benen en grote fladderende groene oren. Steenee kan ook worden verkregen uit 3 Star Raid Battles. Zodra je Steenee hebt gevangen, is het tijd om het te evolueren naar Tsareena. Maar om dit te bereiken, moet je Pokemon een beweging leren.

Om specifieker te zijn, zal Steenee “Stomp” moeten leren als je wilt dat het evolueert naar Tsareena. Dit gebeurt wanneer de pokemon level 28 bereikt. We raden dus aan om deze pokemon regelmatig in gevechten te gebruiken en hem snel te levelen. Zodra je “Stomp” hebt ontgrendeld, moet je ervoor zorgen dat het een bruikbare zet blijft. Hierna, de volgende keer dat Steenee een level omhoog gaat en Stomp heeft uitgerust, zal hij evolueren naar Tsareena. Welnu, hiermee zijn we aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat je het nuttig vond. Blijf op de hoogte van Digi Statement en veel gameplezier.

Geef een antwoord