Pokemon Scarlet en Violet hebben heel veel inhoud en de Pokemon-variëteit is er een van. Dit is niet het type spel waarbij je gewoon met je vrienden geniet van een RPG-omgeving, maar het biedt je ook een aantal fantastische Pokemon-avonturen en jachtpartijen. Er zijn in totaal 3 verschillende verhaallijnen waaruit de spelers kunnen kiezen wat ze leuk vinden en geweldige speurtochten kunnen ondernemen. Niet alleen dit, maar er zijn ook andere Pokemon-wereldelementen, zoals het trainen van je Pokemon, het vechten tegen legendarische Pokemon-gevechten en natuurlijk het vangen van geweldige Pokemon. Aangezien er heel veel geweldige Pokemon in het spel zitten, laten we eens kijken naar de top 5 en beste Pokemon van het normale type in Pokemon Scarlet & Violet.

Gezien het feit dat er meerdere Pokemon zijn die je kunt vangen in deze nieuwe titels, moet je er rekening mee houden van welke je zou profiteren als je het opneemt tegen overweldigende vijanden. Hoe graag we het ook zeggen, er zijn niet veel Pokemon in de normale typecategorie die flitsende krachten hebben. Pokemon van het normale type komen als zwak voor de Pokémon van het Fighting-type en zijn niet effectief tegen een ander type. Dit weerhoudt ons er nog steeds niet van om te kijken naar degenen met de hoogste statistieken onder hen. Laten we eens kijken.

Pokemon Scarlet & Violet (SV): Top 5 en beste normale type Pokemon-lijst

Slaken

Slaking is een normaal type Pokemon dat eruitziet als een luiaard. Het behoort tot de 3e generatie. De vorige vorm is Vigoroth en de basisvorm is Slakoth. De statistieken zijn hieronder:

HP- 150
Attack Stat- 160
Defense Stat- 100
Special Attack Stat- 95
Special Defense Stat- 65 Snelheid-
100

Gelukzaligheid

Blissey is een Pokemon van het normale type die in de 2e generatie is geïntroduceerd. De vorige vorm is Chansey en de basisvorm heet Happiny. Hieronder staan ​​de statistieken:

HP- 255
Attack Stat- 10
Defense Stat- 10
Special Attack Stat- 75
Special Defense Stat- 135
Speed- 55

Farigiraf

Farigiraf is een dual-type normale/psychische type Pokemon die behoort tot de 9e generatie. Het evolueert van Girafarig. Enkele van de statistieken worden hieronder vermeld:

HP- 120
Attack Stat- 90
Defense Stat- 70
Special Attack Stat- 110
Special Defense Stat- 70 Snelheid-
60

Dudunsparce

Dit is een normaal type Pokemon dat is geïntroduceerd in de 9e generatie van het Pokemon-rooster. Het evolueert van Dunsparce en heeft twee verschillende vormen. Sommige van zijn statistieken zijn als volgt.

HP- 125
Attack Stat- 100
Defense Stat- 80
Special Attack Stat- 85
Special Defense Stat- 75
Speed- 55

Braviarium

Dit is een dual-type normale/vliegende type Pokemon die werd geïntroduceerd in de 5e generatie. Zijn vorige vorm is bij spelers vooral bekend als Rufflet. Enkele van zijn verbazingwekkende statistieken zijn als volgt:

HP- 100
Attack Stat- 123
Defense Stat- 75
Special Attack Stat- 57
Special Defense Stat- 75 Snelheid-
80

Hiermee hopen we dat je genoten hebt van deze geweldige lijst en dit artikel. Blijf Volsiz bezoeken voor meer.

Geef een antwoord