Pokémon Scarlet & Violet’s Pokédex is groter dan de meeste spellen, met precies 400 ingangen die gevuld moeten worden (inclusief Paradox Pokémon). Maar dat is niet eenvoudig. Je zult zelfs moeten ruilen met trainers die een exemplaar van de andere versie van de game hebben, zodat je de exclusieve items kunt krijgen. Maar na al het harde werk moet er toch iets aan de hand zijn?

Pokémon Scarlet & Violet Pokédex-voltooiingsbeloningen

Als je je Pokédex voltooit, krijg je twee dingen: een Beast Ball en een Shiny Charm. Praat met Jacq, de biologieprofessor, na het voltooien van de Pokédex. De directeur komt je ook feliciteren en geeft je een speciaal certificaat.

De Beast Ball heeft geen speciale effecten. Het werd gebruikt om Ultra Beasts te vangen in Sun & Moon, maar hier is het meer een trofee dan wat dan ook.

De Shiny Charm verhoogt echter je glimmende ontmoetingspercentages van 1/4096 naar 1/1365, waardoor glimmende Pokémon drastisch gemakkelijker te ontmoeten zijn. Als je sandwiches maakt met Sparkling Power, wordt de kans nog groter.

Hoe de Pokédex sneller te voltooien in Pokémon Scarlet & Violet

Er is niet één echte manier om je Pokédex compleet te maken. Probeer echter, als je kunt, je best te doen om Pokémon te laten evolueren en evolueren in plaats van ze in het wild te zoeken. Sommige habitats zijn moeilijker te bereiken, dus je kunt beter Pokémon in je gezelschap ontwikkelen terwijl je je een weg baant door Paldea. Je krijgt ook een Lucky Egg voor de zesde sportschool, waarmee je sneller levels kunt behalen.

Pokémon Scarlet & Violet is de eerste Pokémon-game in een open wereld. Het moedigt trainers aan om hun ‘schat’ op te zoeken en te vinden. Als het voltooien van de Pokédex een van je schatten is, dan goed gedaan!

Kijk voor meer hulp bij Pokémon Scarlet & Violet bij Alle vastgehouden items en wat ze doen in Pokémon Scarlet & Violet en Zijn er glanzende Pokémon opgesloten in Pokémon Scarlet en Violet? hier in Volsiz.

Geef een antwoord