Naarmate de moeilijkheidsgraad van God of War: Ragnarok vordert in het hoofdverhaal, “The Path”, kunnen spelers Nornir-schatkisten ontgrendelen om items te vinden die Kratos’ woededuur en algehele gezondheid verhogen. De vulkanische as van het rijk Muspelheim verbergt twee van deze kisten naast de proefpaden die spelers tegenkomen terwijl ze door het gebied reizen. Hoewel de arena-achtige landschappen van deze regio voornamelijk gevuld zijn met ontmoetingen om de speler vertrouwd te maken met aspecten van God of War: Ragnarok ’s gevechten, bieden de twee Nornir-kisten die hier aanwezig zijn een extra stimulans om hierheen te reizen en deel te nemen aan de Crucible-uitdaging.

Zodra de speler de zaden van het Muspelheim-rijk ontdekt in God of War: Ragnarok, bevinden de Nornir-kisten op deze locatie zich in de Burning Cliffs en voorbij de Crucible-arena. Het derde wapen van Kratos, de Draupnir-speer, is misschien niet nodig om de puzzels met deze kisten te voltooien, maar het is wel nodig om toegang te krijgen tot de regio waar de schat zich bevindt. Terwijl een van deze kisten een puzzel heeft die het gebruik van de Blades of Chaos vereist om deze te ontgrendelen, sluit de andere meer aan bij de gevechtsproeven die worden aangegeven door Surtur’s Swords die rond de kaart zijn begraven, wat de speler verschillende uitdagingen biedt.

Gebruik Sigil Arrows bij de Burning Cliffs

Vergelijkbaar met het oplossen van andere Nornir-kisten in God of War: Ragnarok ’s Svartalfheim-rijk, vereist de Nornir-kist bij de Burning Cliffs dat drie vuurpotten in brand worden gestoken door de Blades of Chaos, wat spelers kunnen doen door de kettingen te richten met L2 en vervolgens te schieten ze naar voren met R1 voordat ze de lengte van het wapen ontsteken met de R2-invoer. Sigil-pijlen creëren paarse bubbels die de straal van deze uitbarstingen van vuur vergroten en in een reeks aan elkaar ketenen om verder van de vuurpotten af ​​te reiken. Het onthullen van de kist kan worden gedaan door middel van de Draupnir-speer, waarbij een gegooid deel ervan tot ontploffing wordt gebracht op een aangewezen vulkanisch gesteente rechts van de lavaspelers die voorbij glijden op weg naar de Crucible.

Eén komfoor bevindt zich direct boven de Nornir-kist, binnen het bereik van de speler om in brand te steken. De anderen vereisen het gebruik van Sigil Arrows, beide zichtbaar op een behoorlijke afstand achter de schat. In tegenstelling tot de vuurbommen die nodig zijn voor de Nornir-kisten van Midgard in God of War: Ragnarok, zijn deze Sigil-pijlen meer dan in staat om het vuur van de Blades op zichzelf uit te breiden, in ieder geval tot de eerste vuurpot die over de opening wordt gezien. De laatste komfoor is beter te zien buiten het gebied waar de kist zich bevindt, iets naar rechts, in de buurt van een vurig pad dat spelers niet te voet kunnen oversteken. Door meer Sigil Arrows te gebruiken, kan de kist worden ontgrendeld via de laatste vuurpot, waardoor spelers een Apple of Idunn of een Horn of Blood Mead krijgen.

Ga gevechtsuitdagingen aan in The Crucible

Spelers kunnen de laatste Nornir-kist heel gemakkelijk in Muspelheim vinden, omdat deze zich in het midden van een arena bevindt, niet ver van de Mystic Gateway. Er zijn deze keer echter geen braziers, aangezien spelers zes Crucible-uitdagingen uit de hele omgeving moeten voltooien om deze kist te ontgrendelen. Zwaarden achtergelaten door de reus Surtur, een herkenbare mythologische figuur in God of War: Ragnarok, zorgen voor deze beproevingen, met symbolen die overeenkomen met de Nornir-kist op hun handvatten. Spelers die de twee uitdagingen verslaan, kunnen terugkeren naar de laatste Muspelheim Nornir-kist, waar deze is opgelost en klaar is om God of War: Ragnarok ’s meest waardevolle buit te bieden.

Geef een antwoord