Het verkrijgen van meer Shiny Pokémon in Pokémon Scarlet en Violet is iets gemakkelijker voor spelers, vergeleken met veel eerdere games in de Pokémon-franchise. De grootste moeilijkheid is het vergroten van de kans dat ze in de eerste plaats zullen spawnen. Spelers moeten zich houden aan de nieuwe Shiny-jachtmechanismen voor Scarlet en Violet en hun kansen verbeteren met noodzakelijke goederen zoals de Shiny Charm om precies bepaalde soorten Shiny Pokémon te zoeken.

Het vinden van een Shiny is altijd leuk, sommige spelers kunnen uren of zelfs dagen besteden aan het kweken van hun favoriete Pokémon in Pokémon Scarlet en Violet. Er zijn manieren om de kansen te vergroten, of effectiever te farmen, voor deze Pokémon met verschillende kleurenschema’s. Het is niet gebruikelijk om deze in het wild te zien, aangezien slechts 1 op de 4.096 Pokémon glanzend is. Een geheel nieuw mechanisme om glanzende wezens te vangen, evenals enkele oude mechanica zijn aanwezig in Scarlet en Violet.

Massale uitbraken

Willekeurige massale uitbraken van een bepaalde Pokémon-soort verschijnen op de kaart in Scarlet en Violet, waardoor spelers daarheen kunnen gaan en veel van die specifieke soort kunnen vinden. Het embleem van die Pokémon met een kleurrijke krul erachter stelt een uitbraak voor. Glanzende mogelijkheden nemen toe door tijdens een uitbraak een bepaalde hoeveelheid van die Pokémon te elimineren.

Glanzende charme en sprankelende kracht

De basiskans om een ​​Shiny te vangen is 1 op 1.365 met de Shiny Charm. Spelers moeten hun Pokedex voltooien om de Pokemon Scarlet en Violet Shiny Charm te vinden. Om het maximale eruit te halen, moeten spelers elke Legendary, versie-exclusief en evolutie verkrijgen. Na het beëindigen van het spel kunnen spelers ook “Sparkling Power” sandwiches maken. Spelers kunnen sandwiches maken die de “Sparkling Power” van bepaalde Pokémon vergroten door de Herba Mystica te gebruiken die beschikbaar zijn als prijs voor het verslaan van 5-Star Raids.

Masuda-methode

Wanneer compatibele soorten worden gecombineerd, maakt de Pokémon Picnic het mogelijk om eieren te verwerven. Het maken van verschillende sandwiches met de picknick die de broed- en glanspercentages verhogen, zal deze eieren beïnvloeden. Spelers combineren twee compatibele Pokémon uit verschillende taalgebaseerde spellen. De kans dat deze Pokémon glanzende eieren produceren, is groter. Dit aantal Glanzende eieren in Scarlet en Violet is iets lager als er geen Glanzende Bezwering is, maar de kans is 1/512 met één. Door een combinatie van al deze technieken te gebruiken, kunnen spelers hun kansen maximaliseren om Shiny Pokémon tegen te komen in Pokémon Scarlet en Violet.

Geef een antwoord