Van de betrouwbare aanvalsgeweren die aanwezig zijn in Call of Duty: Warzone 2.0, heeft de Chimera misschien wel de hoogste snelheid voor spelers die de battle-royale FPS willen domineren, vooral wanneer deze wordt versterkt door een uitrusting die die benadrukkende kracht benadrukt. Hoewel het uitrusten van specifieke uitrustingen voor wapens in het spel een aantal vereiste vereisten heeft binnen een wedstrijd, moeten spelers overwegen om te experimenteren met aanpassing voor de uiteindelijke kans die hen deze tool geeft.

De twee belangrijke factoren die spelers moeten onthouden bij het uitrusten van een uitrusting voor de Chimera, hebben betrekking op de voordelen en uitrusting die aan het wapen zijn gekoppeld. Op dit moment van schrijven zijn de exacte bijlagen die beschikbaar zijn voor de Chimera onbekend in Warzone 2, maar dit weerhoudt spelers er niet van om af te leiden wat de beste voordelen of uitrusting zijn om te gebruiken. Spelers kunnen in totaal vier Perks aan de Chimera toewijzen via een Perk-pakket en twee uitrustingsstukken aan hun uitrusting, die elk worden aanbevolen als aanvulling op het close-quarters-karakter van dit geweer. Geweldig in combinatie met andere wapens, zoals de lange afstand EBR-14 inWarzone 2, de beste uitrusting van de Chimera, stimuleert spelers om mobiel te blijven, of het nu gaat om het vluchten voor overweldigende situaties of het aanvallen om een ​​beschadigde tegenstander af te maken.

De beste Chimera-build in Warzone 2

Voordelen Apparatuur
  • Bomploeg (basis)
  • Strijd gehard (basis)
  • Focus (bonus)
  • Geest (ultiem)
  • Semtex (dodelijk)
  • Stungranaat (tactisch)

De beste Chimera Loadout gebruikt de Base PerksBomb Squad en Battle Hardened om de duurzaamheid van de speler te vergroten bij het gebruik van het aanvalsgeweer, dat meestal draait om gevaarlijke interacties op kortere afstanden. De eerste vermindert de schade van grotere explosieven, terwijl de laatste de effectiviteit van flits-, verdovings- of andere EMP-effecten verlaagt die anders de beweging van de speler zouden verlammen. De beste AR-uitrustingen in Warzone 2 worden ondersteund wanneer spelers maatregelen nemen tegen statusveroorzakende apparatuur terwijl ze profiteren van dezelfde tactieken tegen vijanden, daarom is het gebruik van een Stun Grenade als onderdeel van de uitrusting essentieel.

De Focus Perk zorgt ervoor dat spelers minder terugdeinzen wanneer ze naar het vizier richten en verlengde adem vasthouden, wat goed samengaat met de natuurlijke onderdrukker van de Chimera voor een verrassende hinderlaag. Op dezelfde manier voorkomt de Ghost Ultimate Perk dat spelers verschijnen op vijandelijke radars, hartslagsensoren of UAV’s, wat opnieuw aansluit bij de snelle en beslissende schade die de Chimera kan aanrichten wanneer hij onwetende vijanden vangt. Ten slotte stelt de extra toevoeging van de Semtex- uitrusting, een explosief dat zich hecht aan vijanden of oppervlakken, spelers in staat om nog snellere moorden te scoren door mobiele stealth, aangemoedigd door de beste Chimera-uitrusting die zelfs UAV-torens in Call of Duty: Warzone 2.0 tegengaat.

Geef een antwoord