Afgezien van de DLC’s, is een van de beste manieren om van nieuwe inhoud in oude videogames te genieten, mods te installeren en in farming simulator 17 is niet anders. De populaire simulatiegame heeft honderden mods die zijn gebouwd door enthousiaste communityleden die het uiterlijk/de gameplay-kenmerken van de game tot op zekere hoogte kunnen veranderen. Enkele beroemde mods zijn onder meer beschilderbare velden, kentekenplaataanpassingen en voertuig-/uitrustingsmods. Dus als je een terugkerende speler bent die wat mods voor Farming Simulator 17 probeert te installeren, zoek dan niet verder dan de onderstaande instructie.

Onthoud dat terwijl mods voor Farming Simulator 17 beschikbaar zijn op alle gameplatforms, we de discussie beperken tot Xbox One omwille van de gids.

Mods installeren en gebruiken in Farming Simulator 17 – Xbox One-handleiding

Je kunt Farming Simulator 17 mods op Xbox One installeren met behulp van de gegeven instructie.

  • Open Farming Simulator 17 op je Xbox One-console en ga naar het startscherm.
  • Blader door het hoofdmenu en klik op de optie Mods .
  • Klik in het gedeelte Mods op het type mod dat je wilt installeren. Als je bijvoorbeeld wat  tools wilt toevoegen  aan het reeds bestaande rooster, klik dan op de knop Tools en selecteer de dingen die je wilt downloaden. Anders kunt u op de knop  Nieuwste, Beste of  Meest gedownload  klikken om verschillende soorten mods tegelijk te verkennen.
  • Zodra je de mod hebt gevonden die je wilt downloaden, druk je op A  op je Xbox Gamepad om de installatie van de mod te starten.
  • Je kunt de lijst met alle gedownloade mods vinden in het gedeelte Downloads in het hoofdgedeelte van Mods zelf.
  • Keer nu terug naar het hoofdmenu en klik op de knop Carrière. Selecteer je oude opslagbestand of maak een nieuw bestand aan. In plaats van binnen te laden, toont de game een nieuw venster met al je geïnstalleerde mods in een lijstachtige indeling.
  • Selecteer degene die u wilt door op het selectievakje ernaast te klikken met behulp van X. Nadat je de mods hebt geselecteerd, klik je op A  om het spel te laden.

Voor meer informatie over Farming Simulator, ga je naar Hoe je varkens kunt kopen, voeren en verkopen in Farming Simulator 22 of Hoe je de John Deere 6300 kunt krijgen in Farming Simulator 22 op Volsiz.

Geef een antwoord