Chipped Pot en Cracked Pot zijn vastgehouden items waarmee je je Sinistea kunt laten evolueren naar Polteageist. Polteageist is een Ghost-type Pokémon die voor het eerst werd geïntroduceerd in Sword & Shield, en een van de weinige glazen kanonnen die je naar het einde van het spel kunnen brengen. Hier vind je de items die nodig zijn om het te laten evolueren en hoe je je Sinistea in Pokémon Scarlet & Violet kunt laten evolueren.

Waar vind je een Chipped Pot of Cracked Pot in Pokémon Scarlet & Violet

Er is maar één manier om beide items te “farmen”, en dat is door elke dag de veilinggang in Porto Marinada te bezoeken. De veilingen gaan open nadat je de portemonnee van de watergymleider aan hem hebt overhandigd en zijn gymuitdaging hebt voltooid.

Om middernacht worden de items voor de veiling in Porto Marinada gereset. Als je geluk hebt, zie je misschien een Chipped Pot of Cracked Pot terwijl je rondkijkt. Doe mee aan die veiling en win het item om te slagen. Je kunt de veilingselectie van Porto Marinada resetten door de datum en tijd op je Nintendo Switch te wijzigen.

We vonden ook Gechipte Potten en Gebarsten Potten in gebieden waar Sinisteas spawnen. Ken je die sprankelende dingen die je kunt oppakken? Ze kunnen van alles zijn, van evolutie-items tot drankjes. En soms kunnen het Chipped Pots en Cracked Pots zijn.

We raden echter niet aan om op deze manier naar de items te zoeken, omdat er geen manier is om deze glitters te resetten of de dingen die je nodig hebt te laten vallen. Als je een gebied niet lang genoeg bezoekt, kunnen er meer van deze items verschijnen.

Hoe Sinistea te evolueren naar Polteageist in Pokémon Scarlet & Violet

Afhankelijk van de Sinistea die je hebt, moet je hem een ​​Chipped Pot of Cracked Pot geven. Authentieke Sinisteas, of degenen met een blauwe markering onder de beker, zullen evolueren met een Chipped Pot. Alle andere Sinisteas zijn vervalsingen en zullen alleen evolueren met een gebarsten pot.

De beste manier om te “controleren” welk type Sinistea je hebt, is door het een Chipped Pot of Cracked Pot te geven. Welk item er wel of niet op werkt, zal zijn soort bepalen. Je kunt ook een picknick opzetten met Sinistea in je gezelschap en de camera omhoog kantelen om te zien of er een authenticiteitszegel (het is een kleine witte tag) aan de onderkant is. Maar we raden deze methode echt niet aan, omdat het detail te klein is.

Voor meer hulp met Pokémon Scarlet & Violet, bekijk je Hoe je Sinistea-chips kunt krijgen in Pokémon Scarlet & Violet en Hoe je Malicious Armor kunt krijgen in Pokémon Scarlet & Violet hier bij Volsiz.

Geef een antwoord