World of Warcraft: Dragonflight is nu twee dagen uit en in die tijd hebben we een aantal interessante mechanismen uit de uitbreiding zien ontstaan. Een van de belangrijkste is Dragonriding. Deze gids legt uit hoe je de Dragonriding-talentenboom kunt ontgrendelen inWorld of Warcraft: Dragonflight.

Dragonriding voegt een nieuwe opwindende wending toe aan vliegen in World of Warcraft, aangezien je nu met nekbrekende snelheden door je omgeving kunt duiken en draaien!

Het komt echter niet gratis. Je moet wel voor Dragonriding werken en het gaandeweg ontgrendelen naarmate je verder komt in de uitbreiding. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u dat doet.

Zo ontgrendel je de Dragonriding-talentenboom in World of Warcraft: Dragonflight.

Launch Gameplay Trailer | Dragonflight | World of Warcraft

Hoe de Dragonriding Talent Tree te ontgrendelen

De Dragonriding Talent Tree

Dit komt nadat je een flink aantal speurtochten in het spel hebt gedaan. Je bevindt je op The Waking Shores wanneer je het ontgrendelt en je hebt Wrathion en Alexstrasza ontmoet op het moment dat je het ontgrendelt. Kort nadat je Alexstrasza hebt ontmoet, krijg je een zoektocht om te gaan praten met iemand die Lord Andestrasz heet. Wanneer dit gebeurt, schenkt hij je je eigen Dragon-rijdier, en dit is waar je eerste ervaring met Dragonriding om de hoek komt kijken.

Hij zal je de kneepjes van het drakenrijden leren, en dan is het aan jou om de rest uit te zoeken. Zodra je zijn tutorial hebt voltooid, krijg je een zoektocht met de naam “Dragon Glyphs And You”. Je zult een Dragon Glyph in de buurt zien (zo verbeter je je Dragonriding) en je gaat dan met Lithragosa praten.

Door met Lithragosa te praten, ontgrendel je de Dragonriding-talentenboom, en zo begint je reis van het verzamelen van alle 48 Dragon Glyphs verspreid over de Dragon Isles, zodat je de beste Dragon-rijder kunt zijn die er is. Er zijn er 12 in elk gebied van de Dragon Isles en je Dragon-rijdier zal je waarschuwen als er een glyph in de buurt is. Hou je ogen open!

Veel plezier met zweven door de Dragon Isles.

 

Geef een antwoord