Als je in de buurt op zoek bent naar een bepaalde Pokémon, ben je misschien benieuwd hoe je ze kunt laten spawnen. In deze gids leren we je hoe je spawns in Pokémon Scarlet & Violet kunt resetten en hoe je door kaarten kunt navigeren met je Pokéradar.

Is de radar nauwkeurig in Pokémon Scarlet & Violet?

De Pokéradar is alleen nauwkeurig in termen van het algemene gebied van de Pokémon. De radar geeft nooit de exacte locatie aan van de Pokémon die je zoekt. Bovendien moet u op de kaart zoomen om een ​​”nauwkeurige” meting te krijgen. Open je kaart met Y en kantel de R-stick naar voren.

Kijk bijvoorbeeld hoe het icoon van Tadbulb op de rivier staat, terwijl dat van Dunsparce op het land staat. Dit betekent dat hoewel beide in de buurt zijn, je Tadbulb alleen op het water of heel dichtbij zult vinden.

Natuurlijk, alleen omdat de kaart zegt dat x Pokémon in de buurt is, wil nog niet zeggen dat je het meteen zult zien spawnen. Er zijn een heleboel zeldzame Pokémon in het spel, zoals Dreepy en Rotom, waar je een paar spawn-resets voor nodig hebt voordat ze verschijnen. Sommige Pokémon zoals Slakoth en Applin zijn zelfs te vinden in unieke gebieden zoals bomen.

Controleer de habitatinformatie van je Pokédex om erachter te komen waar je deze Pokémon kunt vinden. Dit zal u helpen een nauwkeuriger beeld te krijgen van waar u ze kunt vinden.

Hoe Pokémon-spawns in Scarlet & Violet te resetten

Het resetten van spawns is eenvoudig. Loop gewoon weg van een locatie totdat je de Pokémon ziet verdwijnen en ren er dan naar terug. In wezen loop je gewoon letterlijk in cirkels rond en de Pokémon zal verdwijnen en elke keer dat je langskomt een nieuwe spawnen. De Pokémon-soort die spawnt, zal niet altijd dezelfde zijn als de vorige.

Hoe zeldzame Pokémon te vinden in Scarlet & Violet

Zeldzame Pokémon zullen zeldzame Pokémon zijn. De enige manier waarop je je waarnemingskansen kunt vergroten, is als je sandwiches eet die de ontmoetingskracht van een bepaald Pokémon-type verhogen.

Bovendien zijn er Pokémon die misschien zeldzaam zijn in vroege gamegebieden, maar overal op hoger gelegen terrein voorkomen. Het beste voorbeeld hiervan is Dreepy die je zelden ziet in Levinia, maar een veel voorkomende ontmoeting is in Area Zero.

Voor meer hulp met Pokémon Scarlet & Violet, bekijk je Massale ontsnappingen forceren in Pokémon Scarlet & Violet en Spiritomb vinden in Pokémon Scarlet & Violet hier bij Volsiz.

Geef een antwoord