De Al Mazrah-map in Call of Duty: Warzone 2 DMZ heeft verschillende afgesloten ruimtes en buitcaches die alleen toegankelijk zijn via hun specifieke sleutels. Hoewel al deze sleutels willekeurig kunnen worden gevonden als buititems, kunnen sommige worden verkregen door factiemissies in het spel te voltooien.

Hoe de sleutel van Crane Control Room in CoD DMZ te krijgen

Je kunt de Crane Control Room-sleutel krijgen door de Quick and Dirty Faction-missie voor Black Mous Tier 3 te voltooien. De missie vereist dat je een Eliminate HVT-contract in minder dan twee minuten voltooit. Zodra u het contract accepteert, wordt de locatie van het waardevolle doelwit gemarkeerd op de kaart en begint de timer van twee minuten. Hoewel de HVT over het algemeen redelijk dichtbij is waar u het contract ophaalt, raden we u aan om van tevoren een voertuig aan te schaffen om het proces te versnellen.

Op de gemarkeerde locatie zie je verschillende gepantserde bewakers die de HVT beschermen, die heel gemakkelijk te onderscheiden is van anderen omdat hij een trainingspak draagt. Concentreer je op het elimineren van hem en het bevestigen van de moord door zijn lichaam te naderen voordat de timer afloopt. Hiermee voltooi je de Quick and Dirty-missie en ontvang je de Crane Control Room-sleutel direct in je inventaris.

Waar vind je de Crane Control Room in DMZ

De Crane Control Room bevindt zich in Al-Safwa Quarry, een belangrijke POI in het noordwesten van Al Mazrah aan de rand van de kaart. De exacte locatie van de structuur is aangegeven op de bovenstaande kaart. Je kunt de kamer ontgrendelen met de sleutel en toegang krijgen tot de buit binnenin, maar we raden je aan deze voor later te bewaren. Dat komt omdat een van de White Lotus Tier 3-missies, Unearthed, vereist dat je de Crane Control Room opent en daar een document uitpakt, wat alleen kan worden gedaan als je deze sleutel hebt.

Houd Volsiz in de gaten voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2- en Warzone 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Beste SO-14 uitrusting en bijlagen Warzone 2.

Geef een antwoord