Undecember heeft talloze soorten builds met verschillende combinaties van wapens en runen. De vrijheid van het spel is de meest geprezen eigenschap. De game biedt een heleboel opties om de ervaring van de speler aan te passen. De strategie die wordt gebruikt in gevechten, het beoogde type reis en de daadwerkelijke opbouw en aanpassing van het personage liggen allemaal in de handen van de speler. Undecember valtop omdat het een veel meer onderscheidende ervaring biedt dan veel andere games in hetzelfde genre, waarbij spelers in wezen een bepaalde klasse moeten kiezen en een strikte reis moeten volgen.

De Hack and Slash en gratis te spelen RPG biedt spelers onbeperkte Rune-opties voor hun personage-builds omdat Undecember geen formele klassen heeft. Dit zijn enkele van de meest effectieve builds die je nu in het spel kunt gebruiken. Dit zouden de Waterspout Warrior-build en de Dagger Throw en Toxic Flame-build zijn. Als spelers iets sterkers ontdekken, kunnen ze de Skill Rune-combinaties voor elke build wijzigen, maar voorlopig werken deze combinaties het beste. Dit zijn builds die goed werken tegen latere bazen en die ook vroeg in het spel sterk zijn.

Dolkworp en Toxic Flame Warrior Build

In december moeten spelers de rode rune van aanvalsschade verhogen koppelen aan de vaardigheidsrune van Dagger Throw met de groene runen van Elite Slayer, Quick Attack, Extra Poison Damage en Multi Shot. Dagger Throw en Toxic Flame sluiten op een directe manier op elkaar aan.

Met de Link Rune of Spell Activation on Attack Hit die Toxic Flame verbindt met Dagger Throw, versterken deze Runen specifiek de Skill Rune of Dagger Throw. Spelers kunnen Toxic Flame verbeteren met meer Link Runes door deze link te gebruiken. Inclusief de groene rune extra gifschade, DoT, toename van spreukschade en blauwe runen. Leap Attack is de aanbevolen bewegingsvaardigheid in deze situatie.

Waterhoos krijger gebouwd

De Waterspout Warrior moet een waterhooshonger hebben voor genezing, een fysiek schadepercentage en kanalisatieschade voor de hoofdspreuk. De permanente aanval zou de Illusion Axe moeten zijn met procentuele schade, samen met fysieke schade en bloedingen. De mobiliteits- en weerstandsspreuken zouden teleportatie moeten zijn met een aantal toepassingen, en bescherming met respectievelijk langere duur en vermindering van cooldown.

De buff-spreuk die in Undecember wordt gebruikt, zou de toorn van de strijder moeten zijn met een langere duur en vermindering van de cooldown, samen met een smetschreeuw met verbeterde schade en effectiviteit. De voorgestelde attributen zijn maximale kracht en behendigheid voor apparatuur. De lay-out van de constellatie moet Aphros, Foret, Rock, Horsetail, Steel Specialization en Nemera zijn. De beste uitrusting is bepantsering, leven, weerstand en fysieke schade om de voordelen van de toegenomen aanvalsschade volledig te benutten.

Geef een antwoord